AdSenseBanner

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Προβλήματα στο εσωτερικό και αρνητική προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό προκαλεί η απεργία των ιδιοκτητών Φορτηγών Αυτ/των και Βυτιοφόρων


Σε μία περίοδο που η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό πλήττεται από συνεχή αρνητικά δημοσιεύματα, ενέργειες όπως η απεργία των ιδιοκτητών Φορτηγών Αυτοκινήτων και Βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης, υποβαθμίζουν περαιτέρω το ελληνικό brandname σε διεθνές επίπεδο. Σήμερα, η χώρα μας πάσχει από αρνητική αναγνωρισιμότητα, γεγονός που έχει ήδη στοιχίσει τα μέγιστα στους Έλληνες εξαγωγείς, που προσπαθούν να στραφούν «προς τα έξω», καθώς η αγορά στην Ελλάδα βαθμιαία συρρικνώνεται, λόγω των μέτρων δημοσιονομικής εξυγίανσης της χώρας.

Θα πρέπει όλοι μαζί να γίνουμε αρωγοί σε μια προσπάθεια να περιορισθούνΟ ΣΕΒΕ τονίζει ότι η δυσμενής οικονομική συγκυρία δεν επιτρέπει νέα προβλήματα στην οικονομική και επιχειρηματική δραστηριότητα, που θα επιδεινώσουν τη σοβαρότατη κρίση και θα αυξήσουν την απειλή του κλεισίματος επιχειρήσεων και της μείωσης της απασχόλησης. οι επιπτώσεις από την αρνητική προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Καλεί τα εμπλεκόμενα μέρη, αφενός τους ιδιοκτήτες Φορτηγών Αυτοκινήτων και Βυτιοφόρων ΔΧ να επιδείξουν σύνεση, ψυχραιμία και κατανόηση σε αυτή την περίοδο κρίσης και να αναστείλουν την εξαγγελθείσα απεργία και, αφετέρου, το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αναζήτηση αμοιβαία αποδεκτών και αποτελεσματικών λύσεων.

Η κρίση απαιτεί συναίνεση και συνεργασία και όχι ενέργειες όπως οι κινητοποιήσεις που έχουν αντίκτυπο στους ίδιους τους απεργούς αλλά και στους υπόλοιπους κλάδους της οικονομίας και της κοινωνίας.

πηγή: seve.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails