AdSenseBanner

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Ομαλή η επιστροφή των τουριστών της Goldtrail


Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα επιστρέφουν στους τόπους προορισμού τους, από τα ελληνικά νησιά, (κυρίως Ρόδο, Σκιάθο, Κω Κέρκυρα) οι πελάτες της βρετανικής ταξιδιωτικής εταιρίας Goldtrail η οποία πρόσφατα κατέρρευσε οικονομικά.

Στα αεροδρόμια δεν παρατηρήθηκαν προβλήματα.

Όπως διαβεβαίωσαν οι υπεύθυνοι των γραφείων ελέγχου των αεροδρομίων, ελέγχουμε τις αναχωρήσεις των συγκεκριμένων επιβατών, οι οποίες γίνονται κατά κύριο λόγο με τη βρετανική αεροπορική εταιρία VIKING.

Στο μεταξύ, οι κατά τόπους διευθυντές του ΕΟΤ έχουν λάβει εντολή από το υπουργείο Τουρισμού να παράσχουν κάθε δυνατή διευκόλυνση στους ταξιδιώτες της Goldtrail.

Ο υπεύθυνος ΕΟΤ Κέρκυρας Πέτρος Μουχλιανίτης διαβεβαίωσε το ΑΠΕ ότι αύριο αναχωρούν και οι 340 πελάτες της Goldtrail χωρίς να αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα.

Το κλίμα πάντως ως προς τη φθίνουσα πορεία της εταιρίας ήταν ενδεικτικό από το χειμώνα, για τους συνεργαζόμενους στη χώρα μας ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Για παράδειγμα, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λευκάδας Γιάννης Καρτάνος μας πληροφόρησε ότι ενώ πέρυσι είχαν διατεθεί για τους πελάτες της εν λόγω εταιρείας 200 κλίνες, φέτος, από το χειμώνα, οι ταξιδιωτικοί πράκτορες είχαν ενημερωθεί ότι το νησί, όπως και άλλες περιοχές δεν περιλαμβάνονταν στα τουριστικά πακέτα του καλοκαιριού.

πηγή: ana-mpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails