AdSenseBanner

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Μήνυμα για το Σωκράτη ....


Δε φοβόταν τίποτα, δεν εξαγοραζόταν, δεν ....μάσαγε με τις απειλές. Αυτός ήταν ο Σωκράτης Γκιόλιας. Μια από τις λίγες πια ελεύθερες φωνές στο χώρο της ελληνικής δημοσιογραφίας. Αποκάλυπτε αυτά που πολλοί γνώριζαν ή είχαν ακούσει, αλλά κανείς δεν τολμούσε να πει. Δεν φοβόταν τους ισχυρούς. Είτε αυτοί ...είχαν τη δύναμη του χρήματος, είτε των όπλων...
Ο Σωκράτης δεν θα έκανε τα πάντα για το χρήμα. Δεν τον ενδιέφερε το χρήμα. Ζούσε με τη γυναίκα του και το τρίχρονο αγοράκι τους στην Ηλιούπολη. Σιχαινόταν τα χαϊλίκια και τους δήθεν.
Ο Σωκράτης έλεγε ελεύθερα την άποψή του αλλά φιλοξενούσε και χωρίς λογοκρισία τις απόψεις των χειρότερων εχθρών του

Η εκτέλεση του Σωκράτη Γκιόλα φανερώνει την πλήρη κατάρρευση του πολιτικού μας συστήματος και την άρδην μετατροπή της Ελλάδας σε μια τριτοκοσμική αποικία, όπου οι Βαρώνοι της ολιγαρχίας ορίζουν όχι μόνο τον τόπο αλλά και τις ζωές των ανθρώπων.


Είναι υποχρέωση όλων των Ελλήνων δημοσιογράφων να βρουν τρόπο να δημοσιοποιήσουν ό,τι έχουν στα συρτάρια τους, έστω και ανώνυμα. Είναι υποχρέωση όλων μας να υπηρετήσουμε την αλήθεια, τιμώντας έτσι τη μνήμη του δολοφονημένου συναδέλφου μας, προστατεύοντας παράλληλα τις ζωές μας και υπηρετώντας το δημόσιο συμφέρον.

Η είδηση τις εν ψυχρώ δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια συγκλόνισε όχι μόνο την Ελλάδα και και τον ξένο τύπο.



Δείτε σε Τίτλους τι έγραψε ο ξένος τύπος για τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια

CNN News
Έλληνας δημοσιογράφος σκοτώθηκε από πυροβολισμό έξω από το σπίτι του.

Fox News
Δημοσιογράφος στην Αθήνα σκοτώθηκε από ...τρεις άντρες που οπλοφορούσαν. Πολιτικές σκοπιμότητες εμπλέκονται στην υπόθεση.

Reuters
Πυροβόλησαν Έλληνα δημοσιογράφο. Τρεις άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν έναν ρεπόρτερ τη Δευτέρα στην Αθήνα και σύμφωνα με την αστυνομία είναι η πρώτη δολοφονία δημοσιογράφου μετά από 20 χρόνια.

France 24
Δολοφονημένος Έλληνας δημοσιογράφος κοντά στην Αθήνα.

πηγή: troktiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails