AdSenseBanner

Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Γνωστός Ελληνας Ολυμπικονίκης είναι πλέον ιδιοκτήτης ξενοδοχείου....


Ο Ελληνας πρωταθλητής, Κώστας Κεντέρης έχει γυρίσει σελίδα και ασχολείται με κάτι εντελώς διαφορετικό, διατηρεί ξενώνα στο Μικρό Πάπιγκο, με την ονομασία «Μικρό Πάπιγκο 1700».

Θα αναρωτηθείτε πως από αθλητής έγινε ξενοδόχος και πως από Μυτιληνιός, κάτοικος του νομού Ιωαννίνων, η απάντηση είναι απλή και οφείλεται στη σύζυγο του Ελσα Εξάρχου. Με καταγωγή από την περιοχή είχε κληρονομιά ένα μικρό κτήμα, που για τον Ολυμπιονίκη ήταν η μεγάλη ευκαιρία να αφήσει πίσω του την Αθήνα και τον θόρυβο της υπόθεσης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το συγκρότημα αναπτύσεται ήπια στον χώρο,σε διάφορα επάπεδα, διεκδικώντας δικαίως τον τίτλο του πιο όμορφου μπαλκονιού στην χαράδρα του Βίκου αλλά και στους οικισμούς μικρό και μεγάλο Παπιγκο.Η σύνθεση των όγκων είναι απόλυτα προσαρμοσμένη και δεμένη με το τοπίο και αποτελείται από πεντε μονόροφα η διώροφα κτίρια,για να αποφευχθεί η μονοτονία και να δημιουργούν την αίσθηση ιδιωτικου 'μικρού οικισμού',επιβλητικού και ξεχωριστού τόσο στην εξωτερική μορφή οσο και στους εσωτερικούς χώρους τους οποίους υπογράφουν αποκλειστικά οι διασημότεροι designers, Philippe Starck, Castiglioni, Citterio ,Urquiola, Le Corbusier,Zaha Hadid,της Μοοοi,B&Β Italia,Bisazza ,ελισσοντας το τοπιο –εκτος από natural –σε προορισμό με lifestyle χαρακτήρα για exclusive διακοπές κυριολεκτικά μέσα στη φύση καθώς από το ξενοδοχείο ξεκινάει το μονοπάτι προς την αλπική λίμνη Δρακόλιμνη και το καταφύγιο,τις πηγές του Βοιδομάτη και την καρδιά του δάσους του Εθνικού Δρυμού Βίκου-Αώου.Τόπος προορισμού διάσημος για την αρχιτεκτονική και οικολογική σημασία του,τόπος διαμονής μια όαση ησυχίας και καλού γούστου. Ενα σπίτι μακριά από το σπίτι σας.

Ενώ για τους λάτρες του Wellness αφιερωμένο είναι ένα spa project που βρίσκεται στα σκαριά και σκοπεύει να γίνει σημείο αναφοράς, κέντρο γαλήνης και ισορροπίας και απροσδόκητης πολυτέλειας μέσα στη φύση.

site:  http://www.mikropapigo.gr/  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails