AdSenseBanner

Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Κερδίστε 3 ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ITILO TRADITIONAL HOTEL ΣΤΗΝ ΜΑΝΗ και απολαύστε υπέροχη Αστακομακαρονάδα μόνο για εσάς!


Κερδίστε 3 ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ITILO TRADITIONAL HOTEL ΣΤΗΝ ΜΑΝΗ και απολαύστε υπέροχη Αστακομακαρονάδα μόνο για εσάς!

Μπείτε και εσείς στην κλήρωση! Απλά και μόνο κάντε invite τουλάχιστον 10 friends σας να γίνουν fans στη σελίδα του ITILO TRADITIONAL HOTEL -
http://www.facebook.com/pages/ITILO-TRADITIONAL-HOTEL/122297141144123

Για κάθε 10 άτομα που θα προσκαλέσετε, κερδίζετε 1 συμμετοχή. Σε όσους περισσότερους στείλετε πρόσκληση, τόσο κερδίζετε περισσότερες συμμετοχές και αυξάνετε την πιθανότητα να κερδίσετε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ διαμονή 3 διανυκτερεύσεων με αυθεντικό μανιάτικο πρωινό στο ξενοδοχείο ITILO TRADITIONAL HOTEL αλλά και να γευθείτε τη διάσημη αστακομακαρονάδα της κυρίας Παναγιώτας Δωρεάν.

Διαδικασία διαγωνισμού:
Kάνετε invite τους φίλους σας στη σελίδα του ξενοδοχείου και γράψτε στο wall της σελίδας τον ακριβή αριθμό των φίλων σας που έχετε κάνει invite για να κερδίσετε αντίστοιχα τις συμμετοχές στην κλήρωση. Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί όταν οι fans της σελίδας μας φτάσουν τους 1.000 και ο νικητής θα ανακοινωθεί επίσημα από τη σελίδα μας στο Facebook.

Το ταξίδι θα μπορεί να πραγματοποιηθεί με συνεννόηση με το ξενοδοχείο για τη διαθεσιμότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails