AdSenseBanner

Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Πακέτο SOCIAL MEDIA για όλες τις ξενοδοχειακές μονάδες

Ξεκίνησε σήμερα η συνεργασία μεταξύ της εταιρίας Cityweb (www.cityweb.gr) με το xenodoxia.blogspot.com στην δημιουργία και υποστήριξη ενός πακέτου προβολής των ξενοδοχείων σε sites κοινωνικής δικτύωσης όπως είναι το Facebook, Twitter, Flickr, Blogs, youtube και πολλά ακόμα.

Το Hotel Social Media package που έχει δημιουργηθεί καλύπτει τις ανάγκες των ξενοδοχειακών μονάδων στο νευραλγικό τομέα των SOCIAL MEDIA. Σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει τα Social Media στα επόμενα 3 χρόνια θα είναι η δεύτερη πιο δημοφιλής δραστηριότητα.

Η προώθηση της ξενοδοχειακή σας μονάδας στα Social Media είναι απαραίτητη και θεωρείται η εξέλιξη στο marketing. Κάθε ξενοδοχειακή μονάδα μπορεί να αντιληφθεί την δύναμη ενός page στο Facebook με 5.000 fans ή δημοσεύσεις και αναργήσεις σε blogs τουρισμού ή παρουσία σε sites όπως το flickr και το panoramio με φωτογραφίες ή δημιουργία ενός video που έχει αναρτηθεί στο youtube.

Η εξάπλωση του internet και στην Ελλάδα αλλά κυρώς στο εξωτερικό έχει αυξήσει τον ανταγωνισμό με αποτέλεσμα να έχει γίνει πλέον αναγκαία η αξιοποίηση των δυνατοτήτων προώθησης που προσφέρουν τα social media .

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε email στο sales@cityweb.gr με subject SOCIAL MEDIA. Εκπτωση 10% στην ετήσια τιμή του πακέτου εφόσον είστε μέλη του page του xenodoxia.blogspot.com στο Facebook (παρακαλούμε να αναφερθεί στο email): http://www.facebook.com/pages/Xenodoxiablogspotcom/104091622958858?ref=ts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails