AdSenseBanner

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Realize: 2.000.000 συμμετοχές στο «1.000 Μίλια της AEGEAN»


Ξεπερνώντας τις 2.000.000 συμμετοχές, ολοκληρώθηκε η Μεγαλύτερη Viral Ενέργεια στο Ελληνικό Internet. Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση έγινε από τη Realize ΑΕ, για λογαριασμό της ΑEGEAN AIRLINES.

Η ενέργεια είχε τον τίτλο «Φέτος το δώρο σου είναι φευγάτο!» και ξεκίνησε λίγο πριν τα Χριστούγεννα στέλνοντας μέσω e-mail δώρο 1.000 μίλια σε συγκεκριμένους πελάτες της ΑEGEAN.

Στη συνέχεια οι συμμετέχοντες κέρδιζαν επιπλέον 100 μίλια, για κάθε φίλο τους που προσκαλούσαν να λάβει μέρος στην ενέργεια. Κάθε καταναλωτής μπορούσε να στείλει αυτόματα προσκλήσεις σε όλες τις επαφές που είχε σε άλλους δικτυακούς τόπους όπως το gmail, hotmail, yahoo κλπ μέσα από ειδικό μηχανισμό που ανέπτυξε η Realize.

Με την ενέργεια αυτή η Realize πολλαπλασίασε τη λίστα αποδεκτών Newsletter και τα μέλη του προγράμματος τακτικών επιβατών Miles & Bonus της AEGEAN.

Ο μεγάλος όγκος αποστολών υποστηρίχτηκε ακολουθώντας ένα σύνολο διαδικασιών SPAM Protect που εφαρμόζει στις υποδομές της η εταιρία Viva Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες (www.viva.gr). Με τη λύση που ακολουθήθηκε εξασφαλίστηκε η απρόσκοπτη αποστολή εκατομμυρίων e-mail και παράλληλα αποφεύχθηκαν πιθανές εμπλοκές στην ηλεκτρονική έκδοση εισιτηρίων της AEGEAN δεδομένου ότι και αυτή στηρίζεται στην αποστολή email.

Η εταιρία Viva Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ανήκει καθ' ολοκληρίαν στη Realize A.E.

Η Realize ΑΕ ( www.realize.gr ) χειρίζεται από το 2008, το σύνολο της Online επικοινωνίας της AEGEAN AIRLINES.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails