AdSenseBanner

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Μέσα σε 3 μήνες λειτουργίας το blog έφτασε σύμφωνα με τις μετρήσεις από την ALEXA στα πρώτα 300.000 sites στον κόσμο και στα πρώτα 1.650 στην Ελλάδα!!



Μέσα σε 3 μήνες λειτουργίας το blog http://xenodoxia.blogspot.com/ έφτασε σύμφωνα με τις μετρήσεις από την ALEXA στα πρώτα 300.000 sites στον κόσμο και στα πρώτα 1.650 sites στην Ελλάδα σε επισκεψιμότητα!

Επιπλέον, το group στο Facebook για το http://xenodoxia.blogspot.com/ έφτασε τα 4.700 μέλη. Το xenodoxia.blogspot ήδη έχει καθιερωθεί ως η κύρια Online ενημέρωση για τον τουρισμο και τα ξενοδοχεία στην Ελλάδα!

Ενώ έχει αξιολογηθεί από την Google με Page Rank 2/10 μόλις 3 μήνες μετά την δημιουργία της.

Τα νούμερα είναι εντυπωσιακά και σας ευχαριστούμε όλους σας και συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά , με περισσότερα άρθρα, με περισσότερη ενημέρωση και προσφορές για όλους μας του αναγνώστες.

Η επισκεψιμότητα του blog ξεπερνάει τους +800 μοναδικούς επισκέπτες την ημέρα, με το 60% των επισκεπτών να προέρχεται από τις μηχανές αναζήτησης.

Περιμένουμε τα άρθρα σας, τις προσφορές, αγγελίες για δουλειά, φωτογραφίες και κριτικές από ξενοδοχεία στο xenodoxia@gmail.com

Facebook Group: http://www.facebook.com/group.php?gid=244863537454

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails