AdSenseBanner

Τρίτη 6 Απριλίου 2010

DEAL WEEKS - ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Τώρα με τα deal weeks της Travelplanet24.com μπορείς να κλείσεις ξενοδοχεία στον Λονδίνο, με έκπτωση -10% για ημερομηνίες από 06/04/2010 μέχρι 11/04/2010.

Κάθε εβδομάδα ένα καινούργιο deal σε περιμένει.

Το ταξίδι σας στη μητρόπολη της Ευρώπης σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει. Το Λονδίνο αποτελεί έναν από τους πιό top προορισμούς για κάθε ταξιδιώτη. Διαθέτει εκατοντάδες αξιοθέατα ένα από αυτά είναι και το πασίγνωστο Big Ben, που δεσπόζει επιβλητικά μπροστά απο τη βουλή. Αν θέλετε να απολαύσετε μια πανοραμική θέα της πόλης το London Eye αποτελεί την καλύτερη λύση.

Περιπλανειθείτε στους δρόμους του Λονδίνου και κάντε τα ψώνια σας από φημισμένους οίκους μόδας. Περπατήστε στην Trafalgar Square, δοκιμάστε γεύσεις από όλο τον κόσμο και το βράδυ διασκεδάστε στα αμέτρητα clubs της πόλης.


Στο Λονδίνο υπάρχουν χιλιάδες μοντέρνα, παραδοσιακά, υπερπολυτελή αλλά και φθηνά ξενοδοχεία. Προτιμήστε ξενοδοχεία στο Λονδίνο που να έχουν εύκολη πρόσβαση στο metro για να μετακινήστε εύκολα στην πόλη. Επωφεληθείτε από τις προσφορές κλείνοντας φθηνά αεροπορικά εισητήρια και ξενοδοχεία στο Λονδίνο μέσα από το travelplanet24.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails