AdSenseBanner

Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Μύκονος: Συνεχίζεται η στοχευμένη διαφημιστική παρουσία του νησιού

Με διεθνή συνέδρια και σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων θα πλαισιωθεί η φετινή τουριστική σεζόν στη Μύκονο, ενώ συνεχίζεται η στοχευμένη διαφημιστική παρουσία που έχει σχεδιάσει και υλοποιεί ο Δήμος του νησιού.

Μεταξύ των συνεδριακών οργανώσεων περιλαμβάνονται το 2ο Διεθνές Συνέδριο Αισθητικής Χειρουργικής και το 48ο Πανελλήνιο Παιδιατρικό Συνέδριο, το Μάιο καθώς και το 2ο Διεθνές Συμπόσιο "Green Chemistry and Environmental Health" το Σεπτέμβριο.

Έντονη θα είναι και εφέτος, επίσης, η πολιτιστική ζωή στο Νησί των Ανέμων που με επίκεντρο τη Δήλο θα γιορτάσει και εφέτος στο ιερό νησί τη βραδιά της Πανσελήνου του Αυγούστου.

Εξάλλου, στην κοσμική Μύκονο, σειρά από συναυλίες, παραστάσεις χορού, θεάτρου και εικαστικές εκθέσεις, παρουσιάζονται μεταξύ Μαΐου και Σεπτεμβρίου, με πρωτοβουλία πολιτιστικών Συλλόγων και Ομάδων και κυρίως των δύο δημοτικών πολιτιστικών φορέων που είναι η ΚΔΕΠΑ Μυκόνου και το Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο.

Τέλος οι εκδηλώσεις πυκνώνουν τον Ιούλιο και τον Αύγουστο με τις 'ΝΥΧΤΕΣ ΟΝΕΙΡΩΝ' που προσφέρει η ΚΔΕΠΑΜ με ιδιαίτερη επιτυχία τα τελευταία χρόνια, είτε στο ανοικτό θέατρό της στη Λάκκα, είτε στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Ματογιάννι, είτε ακόμα στο Γιαλό, στην Άνω Μερά κλπ

πηγή: ana-mpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails