AdSenseBanner

Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Συμφωνία για ανέγερση ξενοδοχείου επτά (7*) αστέρων, στην Κωνσταντινούπολη!!

Μια τουρκική κοινοπραξία και μια διεθνής αλυσίδα ξενοδοχείων υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας για την ανέγερση ενός ξενοδοχείου επτά αστέρων, στην Κωνσταντινούπολη.

Το "παρών" στη συμφωνία μεταξύ της τουρκικής "Tanriverdi Holding" και της "Shangri-La Asia Ltd", έδωσε ο Τούρκος υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος για το εξωτερικό εμπόριο, Ζαφέρ Τσαγκλαγιάν.

Ο Τούρκος υπουργός εξέφρασε την ελπίδα ότι, η συμφωνία θα ανοίξει τον δρόμο για περισσότερες επενδύσεις από τη διεθνή κοινοπραξία στην Τουρκία.

Το νέο επτάστερο ξενοδοχείο "Shangri-La Istanbul" θα ανεγερθεί σε τοποθεσία, όπου βρίσκεται προς το παρόν μια παλιά καπναποθήκη, στη συνοικία Μπεσίκτας και θα έχει θέα στον Βόσπορο.

Το ξενοδοχείο θα έχει 14 ορόφους, εκ των οποίων οι επτά θα είναι κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Τα εγκαίνιά του αναμένεται να γίνουν τον Απρίλιο του 2012 και το συνολικό κόστος της επένδυσης εκτιμάται στα 250 εκατομμύρια ευρώ.

Η διεθνής κοινοπραξία "Shangri-La Asia Ltd" έχει στην ιδιοκτησία της 68 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο και το "Shangri-La Istanbul" είναι μεταξύ των τεσσάρων νέων ξενοδοχείων, που ετοιμάζεται να ανεγείρει στην Ευρώπη. Τα υπόλοιπα θα βρίσκονται σε Παρίσι, Βιέννη και Λονδίνο.

πηγή: ana-mpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails