AdSenseBanner

Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

ΝΕΟ SITE EOT: ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΗΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΑΜΟΣ

Περισσότερα αρνητικά σχόλια μέχρι τώρα υπάρχουν για το καινούριο site του ΕΟΤ παρά θετικά την πρώτη μέρα λειτουργίας του σε beta έκδοση.

Ο ερασιτεχνισμός στην κατασκευή του site δικαιολογείται από τα επίσημα λόγια της υφυπουργού τουρισμού κας.Αντζελας Γκερέκου ως έλλειψη χρόνου. Εκτός όμως από τον ερασιτεχνισμό υπάρχει έλλειψη έστω και του παραμικρού σχεδιασμού ενώ σε σύγκριση με αντίστοιχα sites άλλων κρατών καλύτερα να μην υπήρχε η σελίδα. (πχ. visitsweden.com)

Εως και ορθογραφικά λάθη παρατηρήσαμε στο επίσημο site του ΕΟΤ, δηλαδή στο site προβολής της χώρας μας στο εξωτερικό.

Επιπλέον, δεν ξέρουμε πόσο κοστίζει αλλά καλό θα είναι να αγοράσει ο ΕΟΤ και το visitgreece.com! Δεν μπορείς να φτιάχνεις ένα site προβολής της χώρας στο εξωτερικό και να το έχεις μόνο με κατάληξη .gr. Δεν το έχει σκεφτεί κανένας?

Aκόμα υπάρχουν πάρα πολλές ελλείψεις στο site. Και όταν υπάρχει επιλογή για follow καλό θα ήταν να υπήρχε και ένα profile στο twitter έτσι και αλλιώς δεν στοιχίζει κάτι και όμως προσφέρει τόσο μεγάλη προβολή.

Το θέτικό είναι η διάθεση της υφυπουργου για στροφή στο Internet. Χαρακτηριστική ήταν η δήλωσή της: "Ήδη από πολλούς μήνες – πριν ακόμη από τις εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου – είχαμε θέσει ως κεντρικό μας στόχο, μια βασική «στροφή» του κέντρου βάρους της πολιτικής μας για τον Τουρισμό, στο Internet. Κι αυτό γιατί, παγκοσμίως πλέον ο Τουρισμός, είναι μια δραστηριότητα η οποία διαμορφώνεται στα κρίσιμα στάδια της επιλογής και της απόφασης προορισμού, μέσα από το Internet. "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails