AdSenseBanner

Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Η ΑΝΕΚ LINES ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΑΡΩΓΟΣ ΤΗΣ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ» ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

Το σπουδαίο έργο του Παιδικού Σταθμού του Συλλόγου Γυναικών «Κοινωνική Μέριμνα» στο Ηράκλειο Κρήτης στηρίζει και ενισχύει για μία ακόμη χρονιά η ANEK LINES. Εκπρόσωποι της εταιρείας επισκέφθηκαν τον Παιδικό Σταθμό ενόψει των ημερών του Πάσχα για να προσφέρουν χαρά και χαμόγελα στα μικρά παιδιά.

Με κοινωνική ευαισθησία η ANEK LINES βρίσκεται σταθερά δίπλα στην προσπάθεια που γίνεται στον Παιδικό Σταθμό της «Κοινωνικής Μέριμνας» προσφέροντας τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και δώρα στα 55 παιδιά και το προσωπικό του Σταθμού, που θα καλύψουν τις ανάγκες τους μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς. Τους εκπροσώπους της ΑΝΕΚ υποδέχτηκαν και καλωσόρισαν με ιδιαίτερη χαρά η Πρόεδρος του Σταθμού κα Μαίρη Παχιαδάκη, οι νηπιαγωγοί και το προσωπικό. Ιδιαίτερα συγκινητικές ήταν οι εκδηλώσεις των μικρών παιδιών, που ευχαρίστησαν για τα δώρα τους με τον καλύτερο τρόπο: με χαρούμενες παιδικές φωνές και χαμόγελα.

H Δ/ντρια Marketing της ΑΝΕΚ κα Ειρήνα Σίμου ενώ μοιράζει δώρα στα παιδιά.
Ο Σύλλογος Γυναικών «Κοινωνική Μέριμνα» λειτουργεί εθελοντικά και για περισσότερα από 50 χρόνια προσφέρει, με ευσυνειδησία και ανιδιοτέλεια ουσιαστική βοήθεια στις εργαζόμενες, άπορες και χαμηλού εισοδήματος μητέρες, μέσω της λειτουργίας του Παιδικού Σταθμού στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η συνδρομή της ANEK LINES στο έργο του Συλλόγου Γυναικών «Κοινωνική Μέριμνα» εντάσσεται στην ευρύτερη εταιρική της φιλοσοφία να λειτουργεί με δέσμευση ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, στηρίζοντας πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην υλική και ηθική υποστήριξη κοινωνικών ομάδων ή ατόμων που έχουν ανάγκη και πολύ περισσότερο των παιδιών.

πηγή: anek.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails