AdSenseBanner

Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Η Emirates Airline προσφέρει επιπλέον ευκαιρίες καριέρας στο Ελληνικό Κοινό

Έχουν περάσει μόνο τέσσερις μήνες από την τελευταία Ημέρα Καριέρας και έχοντας ήδη πραγματοποιήσει μια ακόμα πολύ πετυχημένη εκδήλωση, η Emirates Airline θέλει να αυξήσει τα ελληνόφωνα μέλη πληρώματος και διοργανώνει ξανά την Ημέρα «Emirates Cabin Crew Open Day» στις 10 Απριλίου.

Το 2009, η εταιρεία απασχολούσε 40 Έλληνες σε θέσεις πληρώματος καμπίνας και μετά την πετυχημένη Ημέρα Καριέρας που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, προστέθηκαν 14 επιπλέον μέλη, αυξάνοντας το συνολικό αριθμό σε 54.

Το πλήρωμα της Emirates έχει επιλεχθεί από περισσότερες από 120 χώρες και μιλάει πάνω από 80 γλώσσες, ενώ εργάζεται σε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο προορισμών σε 6 ηπείρους. Η Emirates στην Ελλάδα εκτελεί 11 πτήσεις εβδομαδιαίως προς Ντουμπάι και συνεχώς αναζητεί εξειδικευμένο προσωπικό για να καλύψει την αύξηση των δρομολογίων σε ολόκληρο το δίκτυο της.

Για το λόγο αυτό, η Emirates Airline καλεί όσους επιθυμούν να κτίσουν την καριέρα τους στο χώρο των αερομεταφορών, να συμμετέχουν στην Ημέρα Καριέρας στις 10 Απριλίου από τις 9 π.μ. στο ξενοδοχείο Metropolitan (Λεωφ. Συγγρού 385).

Η Emirates αναζητά στελέχη με θετική προσωπικότητα, αυτοπεποίθηση, ευελιξία, ωριμότητα, επαγγελματική συμπεριφορά και κυρίως πάθος για παροχή υψηλών υπηρεσιών.

Τα τυπικά προσόντα των υποψήφιων είναι τα εξής:

- Ολοκλήρωση σπουδών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

- πολύ καλή γνώση προφορικού και γραπτού λόγου αγγλικών (Η γνώση οποιασδήποτε άλλης γλώσσας θεωρείται επιπρόσθετο προσόν)

Επιπλέον οι υποψήφιοι πρέπει να καταθέσουν ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα και φωτογραφίες διαβατηρίου και κανονικού μεγέθους με επαγγελματική αμφίεση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την Ελληνική Ιστοσελίδα της Emirates που είναι προσβάσιμη στο link: www.emirates.com/gr και να λάβετε όλες τις πληροφορίες για την Ημέρα Καριέρας στα Ελληνικά.

Η Emirates δεν αποτελεί μόνο μια σωστή επαγγελματική επιλογή η οποία μπορεί να «απογειώσει» την καριέρα σας, αλλά μπορεί να σας προσφέρει την απόλυτη ευκαιρία για έναν ελκυστικό και μοντέρνο τρόπο ζωής, την πραγματοποίηση ταξιδιών σε όλο τον κόσμο καθώς και την γνωριμία με ανθρώπους διαφορετικού πολιτιστικού υπόβαθρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails