AdSenseBanner

Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Coral.Touch.iLink: Ανακαλύψτε ένα νέο πρωτοποριακό τρόπο για να επικοινωνείτε με τους πελάτες σας

Τι είναι το Coral.Touch.iLink

Το CoralTouch.iLink είναι ένα επαναστατικό σύστημα αμφίδρομης επικοινωνίας ανάμεσα στην επιχείρηση σας και τους πελάτες σας. Είναι ένα σημείο στο οποίο οι πελάτες σας:

- λαμβάνουν τουριστικές πληροφορίες, ενημερώνονται για εκδηλώσεις, χάρτες και σημεία ενδιαφέροντος, κλπ.

- εκφράζουν την άποψη τους για τις υπηρεσίες που τους προσφέρετε και εκδηλώσουν παράπονα και υποδείξεις.

Το CoralTouch.iLink παρέχει ένα όμορφο και λειτουργικό περιβάλλον που έλκει το χρήστη.

Το CoralTouch.iLink περιλαμβάνει ένα πλήρες σύστημα διαχείρισης περιεχομένου με το οποίο ρυθμίζετε από τα γραφεία σας το τι θα βλέπει ο πελάτης στο κιόσκι και από το οποίο επεξεργάζεστε τα σχόλια και τις απαντήσεις του.


Τι μπορείτε να κάνετε με το Coral.Touch.iLink

Δημιουργείστε και τρέξτε πολλαπλά ερωτηματολόγια. Το σύστημα περιλαμβάνει μια πλήρη μηχανή διαχείρισης πολλαπλών ερωτηματολογίων, καθώς και ένα πλήθος αναφορών ανάλυσης των αποτελεσμάτων.

Δώστε την δυνατότητα στον πελάτη σας να καταθέτει γρήγορα και απλά το παράπονό του. Παρακολουθήστε κεντρικά τη συμπλήρωση και διαχειριστείτε την όποια αρνητική εικόνα έχει ο πελάτης σας όσο αυτός βρίσκεται ακόμα στο ξενοδοχείο. Ανακαλύψτε μέσω της ανάλυσης των παραπόνων τα σημεία (τμήμα, υπηρεσίες, προϊόντα κλπ ) που δημιουργούν τις περισσότερες αρνητικές εντυπώσεις στους πελάτες σας.

Δημιουργείστε τις δικές σας ηλεκτρονικές cart-postal και σώστε τη δυνατότητα στον πελάτη σας να στείλει χαιρετισμούς σε κάποιο συγγενή η φίλο.

Ενημερώστε τους πελάτες σας για τις εκδηλώσεις που έχετε προγραμματίσει να γίνουν στο ξενοδοχείο σας. Δώστε τη δυνατότητα στον πελάτη σας να εκδηλώσει ενδιαφέρον με ηλεκτρονικό τρόπο.

Σε περίπτωση που διαθέτει το ξενοδοχείο σας εστιατόρια που λειτουργούν με κρατήσεις, δώστε την δυνατότητα στον πελάτης να πραγματοποιήσει ηλεκτρονικά την κράτησή του.

Ενημερώστε τους πελάτες για τον σημερινό καιρό και γι'αυτόν που προβλέπεται να έχει η ευρύτερη περιοχή τις προσεχείς μέρες.

Ενημερώστε τους πελάτες σας από χάρτες για διαδρομές από και προς το ξενοδοχείο σας, σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής, παραλίες, μουσεία κλπ.

Δώστε την δυνατότητα στους πελάτες σας να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο τη σημαντικότερη παγκόσμια ειδησεογραφία ταξινομημένη σε κατηγορίες (Οικονομία, Κοινωνικά, Αθλητικά κλπ).

Ενημερώστε τους πελάτες σας για όλα τα μουσεία που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή με πληροφορίες για κάθε μουσείο με κείμενα περιγραφής, φωτογραφίες εκθεμάτων και χάρτες διαδρομής από το ξενοδοχείο σας έως το μουσείο.

Ενημερώστε τους πελάτες σας για όλους τους αρχαιολογικούς χώρους που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή.

Ενημερώστε τους πελάτες σας για τα αξιοθέατα και τα σημεία ενδιαφέροντος της ευρύτερης περιοχής (μνημεία, εκκλησίες, παραλίες, κλπ.) με οδηγίες πως να πάνε.

Προτείνετε και ενημερώστε τους πελάτες σας για εστιατόρια και bar που μπορούν να επισκευθούν στην ευρύτερη περιοχή.

Εαν τα παραπάνω δε σας καλύπτουν, εισάγετε τις δικές σας πληροφορίες (π.χ. λίστες συνταγών, ειδικές διαδρομές, κλπ.).

Coral.Touch.iLink - http://www.coralint.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails