AdSenseBanner

Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Classical Makedonia Palace: Δροσερές αποδράσεις στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ

Η Θεσσαλονίκη είναι ιδανικός προορισμός για μικρές αποδράσεις γιατί εκεί πάντα "κάτι συμβαίνει". Ο επισκέπτης της Θεσσαλονίκης δεν μπορεί να αντισταθεί στην "προσωπικότητά" της. Η Νύμφη του Βορρά τον καλεί να περιπλανηθεί στα πλακόστρωτα δρομάκια στα Λαδάδικα, να θαυμάσει το Θερμαϊκό με μια βόλτα στην παραλία, να γευθεί τις μοναδικές γεύσεις της, να επισκεφθεί τα θέατρα, τις εκθέσεις και τα μουσεία της και να ακολουθήσει τους νυχτερινούς ρυθμούς της πόλης που δεν κοιμάται ποτέ.

Οι αποδράσεις στη Θεσσαλονίκη μπορούν να συνοδεύονται από ιδιαίτερη φιλοξενία, υψηλή αισθητική και πολυτέλεια που προσφέρονται στο ξενοδοχείο που αποτελεί σήμα-κατατεθέν της πόλης, το Classical Makedonia Palace. Το ξενοδοχείο χτισμένο στην πανέμορφη παραλία της Θεσσαλονίκης με θέα στο Λευκό Πύργο και την Παλιά Πόλη, διαθέτει 260 δωμάτια και 23 σουίτες, καθεμία διακοσμημένη μοναδικά για αξέχαστη διαμονή.

Ειδικά το καλοκαίρι, η πισίνα του ξενοδοχείου μπροστά στο Θερμαϊκό προσφέρει δροσιά και στιγμές χαλάρωσης στους επισκέπτες. Μαζί με αγαπημένες γεύσεις που ετοιμάζονται στο barbeque στο χώρο της πισίνας προκαλώντας και τον πιο «χορτασμένο» επισκέπτη με τις μυρωδιές τους, γίνεται μια όαση όταν το θερμόμετρο ανεβαίνει στην πόλη. Άνεση, απόλαυση και απόδραση από την καθημερινότητα με δυνατή μουσική να δίνει το ρυθμό στις φετινές σας εξορμήσεις.

Και φυσικά το ξενοδοχείο προσφέρει πολλές ακόμα επιλογές. Το βράδυ δημιουργίες εμπνευσμένες από την ελληνική και μεσογειακή κουζίνα διατίθενται στο «5 The Restaurant» και εναλλακτικές γαστρονομικές προτάσεις στο «Yacht Salons & Restaurant». Τέλος, πρώτη στάση στη γεμάτη εκπλήξεις και επιλογές νυχτερινή ζωή της συμπρωτεύουσας γίνεται στο βραβευμένο από τον πρώτο μήνα λειτουργίας του «9 Cloud Level», το πιο hot spot της πόλης για fusion κουζίνα με ασιατικές επιρροές και δροσιστικά cocktails.

Οι κρυμμένοι θησαυροί της Θεσσαλονίκης σας περιμένουν όλες τις εποχές του χρόνου! Είναι χαρακτηριστικό ότι οι έγκυροι οδηγοί Lonely Planet στην ειδική έκδοση με τίτλο "Χίλιες Απόλυτες Εμπειρίες", κατέταξαν τη Θεσσαλονίκη στην πέμπτη θέση παγκοσμίως στους προορισμούς με τις περισσότερες και καλύτερες επιλογές στη διασκέδαση.

Ανακαλύψτε τη με ορμητήριο το Classical Makedonia Palace. Σας περιμένουμε!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ONLINE ΚΡΑΗΤΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails