AdSenseBanner

Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

Το ξενοδοχείο στην ΥΔΡΑ που πέρασε τις διακοπές του ΠΑΣΧΑ ο πρωθυπουργός!

Η Ύδρα είναι ένα μικρό, βραχώδες νησί του Αργοσαρωνικού Κόλπου, ένα από τα πλέον κοσμοπολίτικα νησιά της Μεσογείου και ένα από τα πιο ευπρόσιτα Ελληνικά νησιά από το Διεθνές αεροδρόμιο των Αθηνών.

Η πόλη της Ύδρας που είναι χτισμένη γύρω από το παλιό λιμάνι, αποτελεί ένα διατηρημένο φυσικό μνημείο. Το γεγονός ότι έχει ξεφύγει από τη σύγχρονη ανάπτυξη και ότι απαγορεύεται η χρήση κάθε είδους οχημάτων, διατηρεί άθικτη τη φυσική ομορφιά της και καθιστά το ελκυστικό νησί της Ύδρας τον ιδανικό προορισμό για αξέχαστες και χαλαρωτικές διακοπές.

Bratsera hotel:

Η λέξη "Μπρατσέρα" ήταν μια αγαπημένη λέξη των Ελλήνων σφουγγαράδων του τελευταίου αιώνα. Σ' αυτό το σκάφος αναπαύονταν όταν γυρνούσαν αποκαμωμένοι από τις ατέλειωτες μοναχικές ώρες στο βυθό. Οποιοσδήποτε κατοικεί σε μια μεγάλη πόλη, θα νιώσει το ίδιο συναίσθημα για το ξενοδοχείο Bratsera που βρίσκεται στο νησί της Ύδρας.

Το εργοστάσιο σφουγγαριών που ιδρύθηκε από το Νικόλαο Βερβενιώτη το 1860, αναπαλαιώθηκε με μεγάλη αγάπη και μετατράπηκε σε ένα από τα πλέον γοητευτικά μικρά ξενοδοχεία της Ελλάδας.

Σε απόσταση λίγων λεπτών με τα πόδια από το λιμάνι, μέσα σε μια απόμερη αυλή, βρίσκεται το ξενοδοχείο, το οποίο παραμένει ανοιχτό 8 μήνες το χρόνο.

Καθένα από τα 26 δωμάτια του ξενοδοχείου έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα, συνδυάζοντας σύγχρονα και παλαιωμένα στοιχεία, ασβεστωμένους τοίχους και διακόσμηση με ναυτικά ενθύμια.

Όλα τα δωμάτια πλημμυρίζουν από άπλετο φυσικό φως, διαθέτουν θέρμανση και κλιματισμό, τηλέφωνο και καλόγουστα μπάνια με όλες τις απαραίτητες ανέσεις.

Δείτε το site του ξενοδοχείου:
http://www.bratserahotel.com/

Πληροφορίες από: troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails