AdSenseBanner

Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Γιατί να κατεβαίνεις σε απεργία, απλά βγάζεις τα ρούχα σου!


Γιατί θα πρέπει όταν κάποιος δεν σε πληρώνει να καταβαίνεις σε απεργία ; μήπως θα κερδίσεις τίποτα, συνήθως όχι έτσι λοιπόν πρέπει να σκέφτηκαν οι αεροσυνοδοί μιας ισπανικής αεροπορικής εταιρίας, ΑIR COMET, που η εταιρεία τους χρωστά μισθούς εννέα μηνών και πόζαραν γυμνές για έκδοση ημερολογίου, με στόχο να τραβήξουν την προσοχή στο πρόβλημά τους αλλά παράλληλα να βγάλουν και τους χρωστούμενους μισθούς.

Την ανακοίνωση έκανε μια από τις αεροσυνοδούς, η οποία μάλιστα μετά την έκδοση του ημερολογίου αποφάσισε να εγκαταλείψει το «αχάριστο» επάγγελμά της και να ασχοληθεί με το... μόντελινγκ.

Στο ημερολόγιο οι συνοδοί της Air Comet, θηλυκού γένους όλες, ποζάρουν προκλητικά σε διάφορες στάσεις μέσα και έξω από καμπίνα αεροπλάνου, ενίοτε δε και πάνω στο σκάφος.

Η Air Comet, που ανήκει στον πρόεδρο του μεγαλύτερου συνδέσμου εργοδοτών της Ισπανίας, CEOE, έχει τεθεί υπό αναγκαστική διαχείριση από το Δεκέμβριο, μετά την κατάσχεση εννέα αεροσκαφών της κατόπιν εντολής της γερμανικής τράπεζας HSH Nordbank.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails