AdSenseBanner

Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Κρήτη: Βραβείο σε διεθνή τουριστική έκθεση

To Βραβείο της καλύτερης παρουσίας απέσπασε το ενιαίο περίπτερο των τεσσάρων νομαρχιακών αυτοδιοικήσεων της Κρήτης στο πλαίσιο της συμμετοχής της στη διεθνή έκθεση τουρισμού που πραγματοποιήθηκε στο Κίεβο. Επικεφαλής της κρητικής συμμετοχής, η οποία αποτέλεσε τον κύριο πόλο έλξης των τουριστικών πρακτόρων, αλλά και του κοινού του Κιέβου ήταν η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηρακλείου.

Στη σημαντική αυτή διεθνή έκθεση συμμετείχε για την προώθηση του τουρισμού και την προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του νομού, αντιπροσωπεία της Νομαρχίας Ηρακλείου με επικεφαλής τον εντεταλμένο Νομαρχιακό Σύμβουλο Τουριστικής Προβολής Δημήτρη Χρονάκη, ο οποίος και συναντήθηκε με την Αντιδήμαρχο Κιέβου κα Olena Palchikova, υπεύθυνη Πολιτισμού και Τουρισμού. Μάλιστα η κα Palchikova δεσμεύτηκε για κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να αυξηθεί η τουριστική κίνηση από την Ουκρανία προς την Κρήτη.

Στο περίπτερο της Κρήτης πραγματοποιήθηκαν σημαντικές συναντήσεις και επαφές με διεθνείς τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους. Οι ίδιοι ανέφεραν αύξηση των πτήσεων από την Ουκρανία προς το Ηράκλειο, κατά 50% περίπου.

πηγή: ana-mpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails