AdSenseBanner

Κυριακή 11 Απριλίου 2010

4η SUMMER HOLIDAYS EXPO: Από 22 έως 25 Απριλίου 2010 - Μοναδικές ευκαιρίες για εκθέτες και επισκέπτες στη μεγάλη γιορτή των Καλοκαιρινών Διακοπών !


4η SUMMER HOLIDAYS EXPO: Από 22 έως 25 Απριλίου 2010

Μοναδικές ευκαιρίες για εκθέτες και επισκέπτες
στη μεγάλη γιορτή των Καλοκαιρινών Διακοπών !

Από 22 έως και 25 Απριλίου και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης η 4η Διεθνής Έκθεση Καλοκαιρινών Διακοπών SUMMER HOLIDAYS EXPO.

Η 4η Διεθνής Έκθεση Καλοκαιρινών Διακοπών SUMMER HOLIDAYS EXPO αποτελεί την πλέον δυναμική, μαχητική και αποτελεσματική απάντηση, που μπορεί να δώσει η σύγχρονη τουριστική επιχείρηση στη δύσκολη διεθνή οικονομική συγκυρία, διότι εξασφαλίζει την πολυεπίπεδη προβολή των εκθετών της και «μεταφράζεται» σε άμεσες και μαζικές πωλήσεις στο καταναλωτικό κοινό, που θα την επισκεφθεί με ελεύθερη είσοδο, προετοιμασμένο να προγραμματίσει και να αγοράσει τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Δυναμικό «παρών» δίνει στην 4η SUMMER HOLIDAYS EXPO με δικό του stand το υπουργείο Πολιτισμού, ενώ έχουν ήδη έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στην ΄Εκθεση οι Νομαρχίες Φλώρινας, Πιερίας, Μεσσηνίας, Εύβοιας, Δωδεκανήσου, Χανίων, Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνου, Πρέβεζας καθώς και ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, τα Κύθηρα, η Χίος, ο Τουριστικός Οργανισμός Ζορπίδη, το Herodotus Tours και τα μεγαλύτερα τουριστικά έντυπα και Οδηγοί Διακοπών.

Η 4η SUMMER HOLIDAYS EXPO θα πραγματοποιηθεί στο Περίπτερο 14, παράλληλα και με κοινή είσοδο με την 7η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης, την οποία διοργανώνουν το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ) και το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού σε συνεργασία με τη HELEXPO και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοπωλών (ΠΟΕΒ).

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι ενδιαφέρουσες κληρώσεις και προσφορές από τους εκθέτες της 4ης SUMMER HOLIDAYS EXPO θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Το ωράριο λειτουργίας της 4ης SUMMER HOLIDAYS EXPO είναι:
Πέμπτη 22 Απριλίου 15.00 – 21.00
Παρασκευή 23 Απριλίου 10.00 – 21.00
Σάββατο 24 Απριλίου 10.00 – 22.00
Κυριακή 25 Απριλίου 10.00 – 21.00

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό και από τις τρεις πύλες του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails