AdSenseBanner

Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Ranch: Η Αγρια Δύση ήρθε στην Κόρινθο....



Οι σύγχρονοι εξαντλητικοί ρυθμοί της καθημερινότητας, και η απομάκρυνση των ανθρώπων από την φύση, αντικειμενικά έχει επιφέρει δυσάρεστες συνέπειες τόσο ψυχικές όσο και σωματικές σε όλους μας. Το ομολογούμε όλοι.. Ο άνθρωπος για να πετύχει την ψυχική του ισορροπία χρειάζεται διαφυγή για χαλάρωση, ψυχαγωγία, έκφραση, σε χώρους που να εξασφαλίζουν έναν τέτοιο σκοπό.

To Ranch βρίσκεται στην πανέμορφη κοιλάδα του Σοφικού Κορινθίας και είναι βγαλμένο από ταινία γουέστερν, με ξύλινες κατοικίες που ακολουθούν την κλασική αρχιτεκτονική της Αγριας Δύσης, παραδοσιακά σαλούν, άμαξες και άλογα.
Η πρωτοτυπία της επιλογής μας, ένα αυθεντικό χωριό της παραδοσιακής Δύσης, στην καρδιά της ελληνικής φύσης, παγκοσμιοποίησε τόσο την πεποίθηση μας για τον ενιαίο χαρακτήρα της φύσης όσο και τις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής. Οι επισκέπτες μας συνυπογράφουν την επιτυχία του στόχου μας. Θέλουμε να πάμε ακόμα καλύτερα σε επίπεδο προσφορών στον τομέα των προσφερομένων υπηρεσιών μας. Δεν επαναπαυτήκαμε. Τολμήσαμε να αποκεντρώσουμε τις επαγγελματικές ανάγκες εταιρικών συγκροτημάτων εσωτερικού και εξωτερικού και να συνδυάσουμε την κάλυψη των επαγγελματικών δραστηριοτήτων (συνέδρια, σεμινάρια, ημερίδες) με ψυχαγωγικές δραστηριότητες χαλάρωσης.

Η ενσωμάτωση άρτια τεχνολογικά εξοπλισμένων ειδικών χώρων για τον σκοπό τούτο, βρήκε αμέσως ανταπόκριση.

Η φιλοσοφία μας δεν εξαντλείται, όσο η επιλογή των στόχων μας επιβεβαιώνεται από τους επισκέπτες μας όπως συμβαίνει μέχρι σήμερα.

site: http://www.ranch.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails