AdSenseBanner

Κυριακή 9 Μαΐου 2010

AgroTourism 2010, στο Aegean Melathron, στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, 14-16 Μαϊου 2010


 

Agro Tourism 2010. Έκθεση παραδοσιακών - τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών στη Χαλκιδική. Κασσάνδρα Χαλκιδικής, 14-16 Μαΐου 2010. Διοργάνωση: Δήμος Κασσάνδρας και η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χαλκιδικής.

Την έκθεση, που τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων θα εγκαινιάσει την Παρασκευή 14 Μαΐου και ώρα 19.00μ.μ. στην αίθουσα «Αλέξανδρος» του Ξενοδοχείου Aegean Melathron στην Καλλιθέα η υφυπουργός Τουρισμού Άντζελα Γκερέκου.

Στην έκθεση μεταξύ των άλλων θα γίνονται οργανωμένες επισκέψεις & περιβαλλοντικά παιχνίδια, παρουσίασεις βιβλίων, συναντήσεις-συζητήσεις με τους Νέους Αγρότες της Χαλκιδικής, παρουσίαση σύγχρονων τεχνικών για τα απόβλητα των ελαιοτριβείων, προβληματισμοί για το περιβάλλον σε συνδυασμό με τον τουρισμό και τον αγροτικό τομέα, συζητησεις για την συμβολή της αγροτικής παραγωγής, του Τουρισμού & του Πολιτισμού στην διαδικασία της Τοπικής Ανάπτυξης, για την κοινωνική ενεργοποίηση και συλλογική δράση, εκδήλωση του Συλλόγου Ξενοδόχων Χαλκιδικής, προσέγγιση στην παραδοσιακή γαστρονομία, διαγωνισμό παραδοσιακών συνταγών, επιχειρηματικότητα & καινοτομία με το Επιμελητήριο Χαλκιδικής κλπ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails