AdSenseBanner

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

"ΗΜΕΡΙΔΑ: ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ & ΓΥΝΑΙΚΑ - Φιλοξενία… γένους θηλυκού"


Στο πλαίσιο της ανάδειξης και της συμβολής της γυναίκας στην ανάπτυξη του τουριστικού κλάδου, η Εταιρεία Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ελληνίδων στον Τουρισμό διοργανώνουν Ημερίδα με θέμα "Τουρισμός & Γυναίκα-Φιλοξενία... γένους θηλυκού" η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 31 Μαΐου 2010 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, αίθουσα "Αντώνη Τρίτση", Ακαδημίας 50, Αθήνα και ώρα 18:00-21:00.

Στην Ημερίδα θα αναλυθεί ο ρόλος της γυναίκας στον τουρισμό, με σκοπό να αναδειχθεί η σπουδαιότητα της γυναικείας επαγγελματικής δραστηριότητας στον χώρο του τουρισμού, με στόχο την οικονομική ανάπτυξη της Αθήνας.

Στην Ημερίδα θα μεταφέρουν τις απόψεις και την τεχνογνωσία τους η Δρ. Κατερίνα Κατσαμπέ Δημοτική Σύμβουλος Αθηνών και Πρόεδρος της Εταιρείας Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων (ΕΤΟΑΑ), η κ. Ειρήνη Ματζαβελάκη-Βασιλοπούλου Πρόεδρος Συνδέσμου Ελληνίδων στον Τουρισμό, ο κ. Γεώργιος Τσακίρης Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ) , η κα Αγγελική Μιχαηλίδου Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Γυναικών Μάνατζερ και Επιχειρηματιών (ΙΑΓΜΕ), ο Δρ. Δημήτρης Μπουραντάς καθηγητής Μάνατζμεντ και Ανθρωπίνων Πόρων, Διευθυντής Executive MBA, Συν-διευθυντής MSc in Human Resources Management Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και ο Δρ. Περικλής Λύτρας καθηγητής και Πρόεδρος Τμήματος Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων ΤΕΙ Αθήνας.

Συντονίστρια της ημερίδας θα είναι η διακεκριμένη δημοσιογράφος κ. Νίνα Βλάχου.

πηγή: cityofathens.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails