AdSenseBanner

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Υποδοχή στο Βόλο της πρώτης πτήσης της Ryanair


Η πρώτη πτήση της Ryanair από την Φρανκφούρτη προσγειώθηκε σήμερα 4.30 το μεσημέρι στο αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου με 138 επιβάτες. Ο Νομάρχης Μαγνησίας Απόστολος Παπατόλιας, η Αντινομάρχης Τουρισμού και Μεταφορών Εύη Τζαβέλλα – Αδαμάκη και στελέχη της Δ/νσης Τουριστικής Ανάπτυξης καλωσόρισαν τους πρώτους επιβάτες της Ryanair, μοιράζοντας έντυπο τουριστικό υλικό και κέρασμα.

Με την πρώτη πτήση έφτασαν επίσης και δύο στελέχη της αεροπορικής εταιρίας Ryanair, η Melisa Corrigan, Δ/ντρια Πωλήσεων και Μάρκετινγκ Ιταλίας, Ελλάδας, Κροατίας και Ρουμανίας και η Giulia Gambacciani, Στέλεχος Πωλήσεων και Μάρκετινγκ Ιταλίας, Ελλάδας, Κροατίας και Ρουμανίας. Με την ίδια πτήση αναχώρησαν από το Αεροδρόμιο με προορισμό την Γερμανία 48 επιβάτες.

Για τα εγκαίνια της πρώτης πτήσης της Ryanair διοργανώνεται σήμερα ένας διαγωνισμός στην pizzeria Toronto στη παραλία του Βόλου στις 8 το βράδυ. Τα πρώτα 10 άτομα που θα φτάσουν φορώντας κάτι μπλε ή κάτι κίτρινο (τα χρώματα της Ryanair) ή με το λογότυπο της Ryanair θα κερδίσουν 10 διπλά εισιτήρια με επιστροφή για Μιλάνο ή Φρανκφούρτη.

Αύριο και ώρα 11 το πρωί θα δοθεί κοινή συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου Μαγνησίας.

πηγή: http://www.trikalanews.gr/

1 σχόλιο:

  1. Αν υπάρχει και εταιρεία για να νοικιάσουν αυτοκίνητο, η Εύβοια είναι μια ώρα απόσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails