AdSenseBanner

Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Η CONTINENTAL AIRLINES ξεκινά πτήσεις μεταξύ Αθήνας & Νέας Υόρκης

Η Continental Airlines, η πέμπτη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία του κόσμου, ανακοίνωσε σήμερα την επανέναρξη του δρομολογίου που συνδέει απευθείας την Αθήνα με το διεθνές αεροδρόμιο Newark Liberty της Νέας Υόρκης. Τα δρομολόγια θα εκτελούνται καθημερινά μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου 2010, πέντε φορές την εβδομάδα την περίοδο από 7 Σεπτεμβρίου 2010 έως 15 Νοεμβρίου 2010, και στη συνέχεια τέσσερις φορές την εβδομάδα για όλη τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου 2010/2011 (όλες οι ημερομηνίες αφορούν δρομολόγια προς Ν. Υόρκη).

"Η Continental, με ιδιαίτερη χαρά, ξεκινά και πάλι τη γραμμή Αθήνας – Νέας Υόρκης,” δήλωσε ο κ. Avi Friedman, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας για την Ελλάδα και το Ισραήλ. “Έχοντας καταφέρει να καθιερωθούμε στην ελληνική αγορά τα τελευταία τρία χρόνια, είμαστε βέβαιοι πως οι επιβάτες θα αγκαλιάσουν την απόφαση μας να εκτελούμε το συγκεκριμένο δρομολόγιο καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, και θα εκτιμήσουν την κορυφαία ποιότητα των υπηρεσιών της Continental, αλλά και το πλήθος των συνδέσεων από τον κεντρικό τερματικό σταθμό του Newark Liberty."

Η πτήση CO105 αναχωρεί από την Αθήνα καθημερινά στις 12:00 το μεσημέρι, και φτάνει στο αεροδρόμιο New York Liberty στις 4:00 μ.μ. της ίδιας ημέρας. Η επιστροφή πραγματοποιείται με την πτήση CO104, η οποία αναχωρεί από το αεροδρόμιο New York Liberty καθημερινά στις 5:40 μ.μ., και φτάνει στην Αθήνα στις 10:20 π.μ. το πρωί της επόμενης ημέρας.

Για την περίοδο από 28 Μαΐου έως 25 Αυγούστου 2010 (προς Ν. Υόρκη), τα δρομολόγια θα εκτελούνται με αεροσκάφη Boeing 767-400ER , 235 θέσεων συνολικά, με 35 θέσεις διακεκριμένου (BusinessFirst), και 200 θέσεις οικονομικού ναύλου. Από τις 26 Αυγούστου και μετά, τα δρομολόγια θα εκτελούνται με αεροσκάφη Boeing 767-200ER, τα οποία διαθέτουν 25 θέσεις διακεκριμένου, και 149 θέσεις οικονομικού ναύλου (σύνολο 174 επιβάτες).

Οι επιβάτες που φτάνουν στο αεροδρόμιο New York Liberty με την πτήση της Continental από την Αθήνα, μπορούν να συνεχίσουν το ταξίδι τους, εύκολα και γρήγορα, με κάποια από τις τουλάχιστον 400 καθημερινές πτήσεις της Continental, οι οποίες συνδέουν το New York Liberty με περισσότερους από 200 προορισμούς στην αμερικανική ήπειρο και αλλού. Από τις πτήσεις αυτές τουλάχιστον 100 είναι χωρίς ενδιάμεσο σταθμό, ενώ επίσης στις περισσότερες περιπτώσεις οι επιβάτες δεν θα χρειαστεί να αλλάξουν τερματικό σταθμό. Το δρομολόγιο Αθήνα - Νέα Υόρκη της Continental εγκαινιάστηκε τον Ιούνιο του 2007.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails