AdSenseBanner

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Ενορχηστρωμένες επιθέσεις σε βάρος της καταγγέλλει η Αthens Airways...


Νωρίτερα η Athens Airways, απαντώντας στις καταγγελίες που διατυπώθηκαν εναντίον της, για αδικαιολόγητες καθυστερήσεις και ματαιώσεις πτήσεων, στο πλαίσιο των υποχρεώσεων που έχει αναλάβει με τη συμφωνία για τις άγονες γραμμές, κατήγγειλε μεθοδεύσεις εις βάρος της, χωρίς ωστόσο να κατονομάζει κάποιους.

Σε ανακοίνωσή της, η Athens Airways επισημαίνει ότι από την 1η Δεκεμβρίου 2009 μέχρι και σήμερα, εκτελεί με συνέπεια τις υποχρεώσεις της, ανταποκρινόμενη με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό στις ανάγκες του επιβάτη.

Παραδέχεται, πάντως ότι έχουν σημειωθεί περιστατικά καθυστερήσεων ή αλλαγής τύπου αεροσκάφους, τα οποία χαρακτηρίζει μεμονωμένα και τα αποδίδει σε τεχνικά θέματα, σημειώνοντας ότι σε θέματα ασφάλειας η εταιρεία δεν κάνει καμία έκπτωση.

Στην ανακοίνωση εκφράζονται φόβοι ότι «οι ενορχηστρωμένες επιθέσεις σε βάρος της εταιρείας αποτελούν άλλη μία ένδειξη για τον κίνδυνο μονοπωλιακής κατάληξης της αεροπορικής αγοράς στη χώρα μας, εξέλιξη που όχι μόνο θα έχει επιπτώσεις στο κόστος του αεροπορικού ταξιδιού αλλά και στις δυνατότητες επιλογής περισσότερων συχνοτήτων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails