AdSenseBanner

Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Έχουν ήδη ξεκινήσει οι κρατήσεις για τα Κανάρια Νησιά στο www.germanwings.com


Από τα μέσα Ιουλίου μέχρι τέλη Αυγούστου η αγαπημένη σε όλους χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία προσθέτει κάθε Σάββατο μία ακόμη πτήση από Κολωνία/ Βόννη στο δημοφιλές νησί Balearen.

Από τον ερχόμενο χειμώνα η Germanwings θα πετάει από Κολωνία/ Βόννη στα Κανάρια Νησιά Teneriffa και Gran Canaria. Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν την 1η Νοεμβρίου 2010 και οι κρατήσεις θα είναι δυνατές τόσο ηλεκτρονικά στο http://www.germanwings.com/ όσο και τηλεφωνικά από σταθερό στο 8252008981 ή από κινητό τηλέφωνο στο 9019003109.

Η Teneriffa, το μεγαλύτερο νησί των Κανάριων Νησιών, είναι ιδιαίτερα γνωστή για το ευχάριστα θερμό κλίμα της καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Σε αυτό το νησί ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να χαλαρώσει στην παραλία, δίπλα στη θάλασσα, απολαμβάνοντας μοναδικά τοπία. Τα Κανάρια Νησιά αποτελούν έναν αγαπημένο προορισμό για αρκετούς λόγω των υπέροχων παραλιών τους. Το τοπίο του νησιού ενδείκνυται για ξεναγήσεις καθώς και διαδρομές με ποδήλατα.

Η Germanwings πετάει για Las Palmas κάθε Σάββατο στις 8:40 τοπική ώρα, ενώ κάθε Κυριακή στις 8:00 πετάει και για Sur Reina Sofia με ενδιάμεσο σταθμό στη Teneriffa.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails