AdSenseBanner

Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Επίσκεψη σε Φρανκφούρτη, Μόναχο, Στουτγάρδη και Αμβούργο, θα πραγματοποιήσουν ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κος Γιώργος Νικητιάδης και ο Γενικός Γραμματέας Τουρισμού


Σειρά επαφών θα έχουν από την Τετάρτη 26 Μαΐου σε Φρανκφούρτη, Μόναχο και Στουτγάρδη, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κος Γιώργος Νικητιάδης και ο Γενικός Γραμματέας Τουρισμού κος Γιώργος Πουσσαίος.

Συγκεκριμένα ο κος Νικητιάδης στη Φρανκφούρτη, θα επισκεφτεί το ελληνικό περίπτερο της Διεθνούς Επαγγελματικής Έκθεσης για τον Συνεδριακό Τουρισμό IMEX, η οποία είναι η σπουδαιότερη έκθεση στο είδος της σε παγκόσμιο επίπεδο. Εκεί θα έχει συνομιλίες με σημαντικούς παράγοντες του συνεδριακού τουρισμού, με tour operators και αργότερα θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει στα μέλη της ελληνικής ομογένειας της πόλης.

Στη συνέχεια του ταξιδιού του θα επισκεφτεί το Μόναχο και τη Στουτγάρδη όπου θα έχει σειρά επαφών με τοπικούς παράγοντες από το χώρο του Πολιτισμού και του Τουρισμού αλλά και με τα μέλη της ελληνικής ομογένειας, τα οποία θα καλέσει να αναλάβουν ενεργό ρόλο για την αντιμετώπιση της κρίσιμης τουριστικής περιόδου για τη χώρα. Ο κος Πουσσαίος παράλληλα θα επισκεφτεί το Αμβούργο όπου θα έχει συναντήσεις με τουριστικούς παράγοντες της πόλης αλλά και με την ομογένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails