AdSenseBanner

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Μόσχα-Διευρύνει τους «ορίζοντές» του το ρωσόφωνο περιοδικό «Ελλάδα»


Νέους δρόμους συνεργασίας ανοίγει το ρωσόφωνο περιοδικό «Ελλάδα», που σε λίγες ημέρες η συντακτική του ομάδα εγκαινιάζει και τον ελληνορωσικό διαδικτυακό κόμβο www.ellada-russia.ru (και gr), με σκοπό την αναβαθμισμένη ενημέρωση, την κάλυψη όλου του φάσματος των ελληνορωσικών και κυπρορωσικών σχέσεων, αλλά και την προβολή υπηρεσιών και προϊόντων από Ελλάδα και Κύπρο.

Το περιοδικό, με εκδότη-διευθυντή τον Θανάση Αυγερινό, εκδίδεται στη Μόσχα, ανελλιπώς από την άνοιξη του 2007. Κυκλοφορεί, πλέον, με 112 σελίδες, κατ’ ελάχιστον, και τιράζ 20.000-25.000, σε 5 εκδόσεις ετησίως, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του περιοδικού.

Το νέο τεύχος του περιοδικού, δεύτερη τακτική έκδοση για φέτος, που ήδη είναι έτοιμο και θα κυκλοφορήσει αρχές Ιουνίου, συμπεριλαμβάνει άρθρα και συνεντεύξεις του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών Σ.Λαβρόφ, του υφυπουργού Εξωτερικών Σπ.Κουβέλη, όπως και αφιερώματα στην επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στη Ρωσία και στα 65 χρόνια της Νίκης, με συνέντευξη του Μ.Γλέζου. Θα υπάρχουν, επίσης, άρθρα-αφιερώματα στην Κρήτη, την Πάτμο, τον Πόρο, την Κεφαλονιά, το εθνικό πάρκο του Ακάμα, την Αμμόχωστο, για τις επενδυτικές ευκαιρίες στην Κύπρο, τις ενάλιες αρχαιότητες και πολλούς άλλους παραδοσιακούς προορισμούς και προϊόντα.

Η ρωσόφωνη «Ελλάδα» διανέμεται δωρεάν στις πτήσεις της Αεροφλότ και το ‘check in’ της Cyprus Airways από Μόσχα προς Ελλάδα, Κύπρο και αντιστρόφως, στις αίθουσες ‘business’ τριών αεροδρομίων της Μόσχας, σε κλαδικές εκθέσεις και εκδηλώσεις, Πρεσβείες και Προξενεία Ελλάδος, Κύπρου, Ρωσίας στις τρεις χώρες, σε παρεμφερείς υπηρεσίες και φορείς, πλήθος εταιρειών ελληνικών και κυπριακών συμφερόντων κ.ά. Το δίκτυο διανομής διαρκώς διευρύνεται, επιδιώκοντας να καλύψει όλο και μεγαλύτερο κοινό και επιλεγμένες ομάδες των ‘ρωσόφωνων ελίτ’ σε χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης (Ουκρανία, Λευκορωσία, Καζακστάν κλπ).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails