AdSenseBanner

Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Η Olympic Air παρέχει σε όλους τους επιβάτες που ταξιδεύουν με επιστροφή σε Business Class στην Ελλάδα, ενοικίαση αυτοκινήτου Mercedes A class για 1 ημέρα εντελώς δωρεάν


Business Class στον αέρα και στο έδαφος. Η Olympic Air παρέχει σε όλους τους επιβάτες που ταξιδεύουν με επιστροφή σε Business Class στην Ελλάδα, ενοικίαση αυτοκινήτου Mercedes A class για 1 ημέρα εντελώς δωρεάν. Η προσφορά ισχύει και στην Κύπρο με αυτοκίνητο κατηγορίας 1.400cc. Για περισσότερες πληροφορίες. κάντε κλικ εδώ.

Η Avis ιδρύθηκε το 1946 από τον Warren Avis, ο οποίος προέβλεψε τις μεταπολεμικές τάσεις που θα επικρατούσαν στον ταξιδιωτικό τομέα. Έστησε το πρώτο του γραφείο ενοικιάσεων στο αεροδρόμιο Willow Run Airport του Ντιτρόιτ με μόλις τρία αυτοκίνητα στην κατοχή του.
Σήμερα, η Avis είναι από τους ηγέτες της ενοικίασης αυτοκινήτων παγκοσμίως με περισσότερους από 5.000 σταθμούς σε 160 χώρες.

Ως ένας από τους μεγαλύτερους αγοραστές ιδιωτικών στόλων αυτοκινήτων στην Ευρώπη, συνεργάζεται με περισσότερους από 35 κατασκευαστές αυτοκινήτων, προσφέροντας έτσι στον πελάτη τη μεγαλύτερη δυνατή γκάμα επιλογών και τις υψηλότερες δυνατές προδιαγραφές σε οχήματα. Η Avis Europe αγοράζει γύρω στα 200.000 αυτοκίνητα ετησίως, και κατά μέσο όρο, ο στόλος της εταιρίας μας αντικαθίσταται κάθε 6-8 μήνες.

Η Avis δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1960, ενώ από το 2007 είναι θυγατρική εταιρία του Ομίλου Πειραιώς. Κατέχει την ηγετική θέση στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτου στην Ελλάδα με 77 σταθμούς, στόλο 33.000 αυτοκινήτων και περισσότερους από 400 εργαζομένους.

πηγή: olympicair.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails