AdSenseBanner

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Blog για την Πάργα με σκοπό την προώθηση του Τουρισμού στην Πάργα


Πριν 3 εβδομάδες δημιούργησα ένα τουριστικό Blog για την Πάργα με σκοπό την προώθηση της Πάργας και της ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου και την προσέλκυση Τουριστών απο ολόκληρο τον κόσμο!

Δυστυχώς ο τουρισμός λόγω τον τελευταίων διαδηλώσεων και άλλων δυσάρεστων γεγονότων εχει δεχθει ήδη σημαντικό πλήγμα καθως ακυρώθηκαν χιλιάδες κρατήσεις και πλήγηκε η εικόνα της χώρας μας. Ο Τουρισμός αποτελεί περίπου το 17% του ΑΕΠ της χωράς και απασχολεί σημαντικό ποσοστό του εργατικού δυναμικού της Ελλάδος! Ο καθένας o οποίος έχει τη δυνατότητα πρέπει να κάνει ότι μπορεί για να στηρίξει και να προωθήσει τον Ελληνικό Τουρισμό καθώς ο τουρισμός θα συντέλέσει σε σημαντικό βαθμό έτσι ώστε να ξεπέρασουμε την τρέχουσα οικονομική κρίση. Η προσπάθεια του καθενός μας θα παίξει ζωτικο ρόλο έτσι ώστε Ελλάδα να καταφέρει να ορθοποδήσει και πάλι!

Στο blog ο επισκέπτης μπορεί να δει φωτογραφίες απο την Πάργα, Video απο την Πάργα, να βρει χρήσιμα link όπως πχ για τον καιρό της πάργα, να ενημερωθεί για διάφορες εκδηλώσεις που γίνονται στην Πάργα, να δει διαφόρες προτάσεις σχετικά με μέρη που μπορεί να επισκεφθεί κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Πάργα. κτλ.

Στις πρώτες τρεις εβδομάδες το blog έχει δεχθεί περίπου 3200 επισκέψεις απο 40 περίπου χώρες. "

Το Blog είναι το εξής http://www.pargaepirus.blogspot.com/

Ντίτορας Χρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails