AdSenseBanner

Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Νέα Ευρωπαϊκή πρωτιά


Άλλη μια Ευρωπαϊκή πρωτιά κατέκτησε ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, στη διάρκεια του παγκόσμιου συνεδρίου ανάπτυξης δρομολογίων "ROUTES Europe" που πραγματοποιήθηκε στην Τουλούζη, 9 με 11 Μαΐου.

Συγκεκριμένα, ο ΔΑΑ βραβεύτηκε για...
έκτη συνεχή χρονιά από τις ίδιες τις αεροπορικές εταιρείες, για τη δυναμική υποστήριξη που παρέχει στην αναπτυξιακή προσπάθειά τους, μέσω οικονομικών κινήτρων και πρωτοποριακών προγραμμάτων αεροδρομιακού μάρκετινγκ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ΔΑΑ κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία "Νότια Ευρώπη - Μεσόγειος", στην οποία συμμετείχαν μεγάλα αεροδρόμια, μεταξύ των οποίων αυτά της Ρώμης, της Βαρκελώνης, της Μαδρίτης, της Λισαβόνας και τα 2 αεροδρόμια της Κωνσταντινούπολης.

"Η διάκριση αυτή μας δίνει ιδιαίτερη ικανοποίηση γιατί αποτελεί μια διεθνής καταξίωση του ΔΑΑ ως προτύπου στο σχεδιασμό και την υλοποίηση πρωτοποριακών προγραμμάτων οικονομικών κινήτρων και υποστήριξης των αεροπορικών εταιρειών", δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του Αεροδρομίου, κ. Γιάννης Παράσχης. μας δίνει ιδιαίτερη ικανοποίηση

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το 2010 ο ΔΑΑ υποδέχεται 5 αεροπορικές εταιρείες που ξεκινούν νέα δρομολόγια από/προς το αεροδρόμιο. Συγκεκριμένα, οι "νέες αφίξεις" είναι οι: Air Canada (Μόντρεαλ και Τορόντο), Air Transat (Βανκούβερ), Croatia Airlines (Ζάγκρεμπ), Estonian Air (Ταλίν) και Transaero (Αγία Πετρούπολη), ενώ η Hellenic Imperial ξεκινά πτήσεις προς το Γιοχάνεσμπουργκ.

πηγή: troktiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails