AdSenseBanner

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Ηράκλειο: Το ξενοδοχείο του... Big Brother!



O ιδιοκτήτης είχε παγιδεύσει 45 δωμάτια με κρυφές κάμερες - Κατέγραφε εν αγνοία των πελατών τις ερωτικές τους περιπτύξεις!

Η υπόθεση συγκλονίζει την πόλη για δεύτερη συνεχόμενη μέρα. Το πρωί της Πέμπτης (09-09-2010), αστυνομικοί διαπίστωναν ότι μέσα στο ξενοδοχείο υπήρχε ένα ολόκληρο οπλοστάσιο!

Πλέον όμως είναι σε θέση να γνωρίζουν, ότι οι ανώνυμες καταγγελίες που είχαν δεχθεί για ύπαρξη κλειστού κυκλώματος που κατέγραφε τους πελάτες, ευσταθούν! Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι τα 45 δωμάτια του ξενοδοχείου ήταν παγιδευμένα με κάμερες που κατέγραφαν τις εικόνες και τις αποθήκευαν σε βίντεο που ήταν εγκατεστημένα στο γραφείο του διευθυντή και ιδιοκτήτη!

Η αστυνομία έφτασε στην αποκάλυψη του σκανδάλου μετά από καταγγελίες πελατών. Σύμφωνα με πληροφορίες περισσότεροι από 10 είχαν τηλεφωνήσει και είχαν ζητήσει από τους αστυνομικούς να ψάξουν την υπόθεση. Έτσι άρχισαν να κάνουν το ξενοδοχείο φύλλο και φτερό...

Οι αστυνομικοί δεν βρήκαν τις κάμερες μέσα στα δωμάτια. Κάποιοι τις είχαν βγάλει και τις είχαν κλειδώσει σε ένα δωμάτιο στο ισόγειο. Όταν οι Αρχές ζήτησαν από τους υπεύθυνους να ανοίξουν το δωμάτιο, εκείνοι απάντησαν πως είχαν χάσει τα κλειδιά! Έτσι φώναξαν κλειδαρά και ύστερα από λίγο έλαμψε η αλήθεια!

Για την ώρα έχει συλληφθεί η 70χρονη σύζυγος του ιδιοκτήτη, ένας 37χρονος Έλληνας και ένας 28χρονος Αρμένιος που εργάζονταν στη ρεσεψιόν, ενώ αναζητείται ο επιχειρηματίας, που έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης!


πηγή: http://www.newsit.gr/

1 σχόλιο:

  1. Τελικά δε βάζουν μυαλό οι ευτυχώς ολίγοι ψυχανώμαλοι ξενοδόχοι που θέλουν να παρακολουθούν την ερωτική δραστηριότητα των πολιτών. Τι γίνεται όμως τελικά με το περιεχόμενο των ιδιαίτερων στιγμών ανθρώπων που καταφεύγουν σε κάποιο ξενοδοχείο; Το μέγιστο ποσοστό πωλείται στο εξωτερικό έναντι αδράς αμοιβής, λόγω του ανεπιτήδευτου των συνευρέσεων. Η τιμωρία των ενόχων πρέπει να είναι ανάλογη των πράξεών τους, από την άλλη οι πολίτες ίσως καταφύγουν στην προμήθεια ειδικού ανιχνευτή κρυφών καμερών για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails