AdSenseBanner

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Xenodoxia.blogspot.com: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Αυτές τις ημέρες που η χώρα μας περνάει την πιο δύσκολη δοκιμασία και μαζί όλοι οι Ελληνες τα γεγονότα που έχουν συμβεί στον τομέα του τουρισμού είναι ασύλληπτα και δεν μπορεί κανείς να τα διανοηθεί και να καταλάβει το γιατί?

Η μόνη απάντηση που δίνουμε ως blogspot είναι πως στην ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΡΙΣΜΟ!

Ας δούμε όμως πως αντιμετωπίζει η Ελλάδα τον Τουρίστα....

Ας υποθέσουμε ότι ένας τουρίστας έχει ταξιδέψει από το εξωτερικό πχ Γερμανία και έχει έρθει  στην χώρα μας για να επισκεφθεί την μαγευτική Σαντορίνη. Αυτό ήταν το πρόγραμμα γιατί στην Ελλάδα φυσικά που βρίσκεται δεν μπορεί να έχει πρόγραμμα, συνεπώς αύριο και μπορεί και μεθαύριο αναγκαστικά θα μείνει Αθήνα αφού ούτε πλοία έχει αλλά ούτε αεροπλάνα λόγω της απεργίας.

Ομως ο τουρίστας δεν το βάζει κάτω και σκέφτεται θετικά, ότι θα έχει χρόνο να επισκεφθεί την Ακρόπολη, θα πάει στην Πλάκα και θα γυρίσει λίγο την Αθήνα που τόσα έχει ακούσει. Αυτό ήταν το πρόγραμμα γιατί στην Ακρόπολη υπάρχουν άνθρωποι του ΠΑΜΕ και βλέπει την κατάληψη, στους δρόμους υπάρχουν καθημερινές πορείες.

Παρόλα αυτά όμως ο τουρίστας συνεχίζει να έχει θετική διάθεση αφού στην Ελλάδα ήρθε για διακοπές και να περάσει όμορφα και επισκέπτεται μια καφετέρια να πιεί τον γνωστό frappe αλλά μόλις τον πίνει του έρχεται ο λογαριασμός 6euros (5euros frappe + 1euro το μπουκαλάκι νερό) και νομίζει ότι τον κοροϊδέυουμε ..... αλλά δεν προλαβαίνει να πει κάτι αφού χτυπάει το κινητό του και είναι από το ξενοδοχείο στην Σαντορίνη που τον ενημερώνει ότι τον περίμενε και δεν έχει έρθει ακόμα και ότι η προκαταβολή θα κρατηθεί και το δωμάτιο δόθηκε σε άλλο πελάτη.

Ο τουριστάς με τα πολλά βρίσκει μια πτήση σε ημέρα που δεν υπάρχει απεργία και γυρίζει στην πατρίδα του άρων άρων .....

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΡΙΣΜΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails