AdSenseBanner

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Πρώτη έρχεται η Αθήνα στις προτιμήσεις των τουριστών για το Σάβ/κο του Αγ. Πνεύματος


Πρώτη έρχεται η Αθήνα στις προτιμήσεις των Ελλήνων τουριστών για το Σαββατοκύριακο του Αγίου Πνεύματος, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της εταιρίας Trivago. Στην ιστοσελίδα της, που περιέχει συγκρίσεις τιμών των ξενοδοχείων (www.trivago.gr), οι Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ελούντα φαίνονται να είναι πρώτες στις προτιμήσεις των Ελλήνων ταξιδιωτών. Αρκετοί όμως θα εκμεταλλευτούν το τριήμερο για να κάνουν ταξίδια και εκτός Ελλάδος. Υψηλά στις προτιμήσεις των Ελλήνων βρίσκονται οι πόλεις της Βαρκελώνης, της Κωνσταντινούπολης και του Παρισιού.

Ο αγαπημένος προορισμός για το ταξίδι του Αγίου Πνεύματος εντός των συνόρων Αθήνα, έχει μέσο όρος τιμών για ένα δίκλινο δωμάτιο 111 ευρώ/βραδιά, ενώ στη Θεσσαλονίκη το δίκλινο δωμάτιο ανέρχεται στα 99 ευρώ/βραδιά. Η Ελούντα διαθέτει δίκλινο δωμάτιο στα 204 ευρώ/βραδιά, ενώ στο Ναύπλιο το δίκλινο δωμάτιο κοστίζει 95 ευρώ/βραδιά.

Στη Βαρκελώνη ο μέσος όρος τιμών για ένα δίκλινο δωμάτιο φτάνει τα 143 ευρώ/ βραδιά και στη Κωνσταντινούπολη το δίκλινο δωμάτιο κοστίζει 157 ευρώ/ βραδιά.

πηγή: ana-mpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails