AdSenseBanner

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Κυκλοφόρησε ο τουριστικός οδηγός του νομού Καρδίτσας


Με πρωτοβουλία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Καρδίτσας κυκλοφόρησε ο νέος τουριστικός οδηγός του Νομού σε δύο γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά) και σε 15.000 αντίτυπα.
Ο τουριστικός οδηγός θα διανέμεται στις τουριστικές εκθέσεις του εσωτερικού και του εξωτερικού, στα γραφεία του ΕΟΤ σε ξένες χώρες, στα τουριστικά πρακτορεία και σε κάθε φορέα που δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού.
Πρόκειται για ένα αξιόλογο εργαλείο προβολής της σύγχρονης εικόνας του νομού Καρδίτσας, μαζί με όλο το σχετικό πληροφοριακό υλικό που η Ν. Α. Καρδίτσας έχει εκδώσει παλαιότερα αλλά και πρόσφατα (DVD, αφίσες, χάρτες κ.ά.).

Στον τουριστικό οδηγό υπάρχουν αρκετοί κατατοπιστικοί και αναλυτικοί χάρτες του νομού και της πόλης, τους οποίους σχεδίασε και επιμελήθηκε ο Κων. Παλαιοχωρίτης.

Με πολύ εύκολο τρόπο ο αναγνώστης-επισκέπτης κατατοπίζεται για κάθε περιοχή του κάμπου και των βουνών , ακολουθώντας τις εφτά διαδρομές που προτείνει ο συγγραφέας των κειμένων της περιήγησης, ο εκπαιδευτικός και ερευνητής Βασίλης Μαγόπουλος.

Οι 350 φωτογραφίες (στη συντριπτική τους πλειονότητα έργο του φωτογράφου και εκδότη, Γιώργου Γιαννάκη) ζωντανεύουν το λόγο και δίνουν μια σφαιρική εικόνα του πλούσιου σε ομορφιά, παράδοση και ιστορία του τόπου.

site: http://www.karditsa.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails