AdSenseBanner

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Χίος: Διακοπές στην πράξη!


Αν θέλετε να γεμίσετε τη μνήμη σας με μαγικές στιγμές και εικόνες που θα σας συντροφεύουν για πολύ καιρό, αν θέλετε να κάνετε κάτι πραγματικά ξεχωριστό, τότε ...Χίος!!

Σας προσφέρουμε ολοκληρωμένα τουριστικά πακέτα που ανταποκρίνονται σε υψηλές απαιτήσεις και έχουν πολύ ελκυστικές τιμές.

Επιλέξτε όποια δραστηριότητα αγαπάτε και αφήστε όλα τα άλλα σε εμάς.

Φροντίζουμε τις διακοπές σας μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια!
Η Χίος είναι ένα νησί στην καρδιά του βορειοανατολικού Αιγαίου. Στο παρελθόν υπήρξε σταυροδρόμι πολιτισμών και εμπορικών δρόμων. Ακόμα και σήμερα θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ανέπαφη από την αλόγιστη τουριστική ανάπτυξη. Δύσκολα μπορεί κάποιος που την γνωρίζει καλά, να την περιγράψει με δύο λόγια. Και αυτό γιατί η Χίος είναι ποικιλόμορφη και γεμάτη αντιθέσεις...


Επιλέξτε το νησί μας για τις διακοπές σας, όποια εποχή του χρόνου προτιμάτε. Εμείς σας προσφέρουμε πλήρη προγράμματα για τη δραστηριότητα που σας ενδιαφέρει καθώς και τον απαιτούμενο εξοπλισμό, σε συνεργασία με επαγγελματίες οδηγούς και εκπαιδευτές. Για τη διαμονή σας συνεργαζόμαστε με επιλεγμένα καταλύματα Α' κατηγορίας στις ομορφότερες περιοχές του νησιού.
Εμπιστευθείτε τις προτάσεις μας και ανακαλύψτε τη Χίο των παρθένων παραλιών, διασχίστε τα φαράγγια της, περπατήστε τις ειδικά χαραγμένες φυσικές διαδρομές, πετάξτε με τα αεροπλανάκια της αερολέσχης Χίου, αναρριχηθείτε στις βουνοπλαγιές της, καταδυθείτε στον πλούσιο βυθό της, εξερευνήστε τα περίτεχνα σπήλαιά της!!!
Αν πάλι, περισσότερο από τη δράση, σας ενδιαφέρει η ιστορία και ο πολιτισμός μας, με χαρά θα σας ξεναγήσουμε στα μοναδικά μεσαιωνικά καστροχώρια, στα ενετικά κάστρα, τις βυζαντινές μονές και εκκλησιές, στη φημισμένη βιβλιοθήκη Κοραή, στα αξιόλογα μουσεία μας, όπως το ναυτικό, το αρχαιολογικό και το μοναδικό στον κόσμο μουσείο μαστίχας!!!!
Και οι αντιθέσεις συνεχίζονται με τις ξεναγήσεις μας μέσα στους ψηλούς μαντρότοιχους και τις αριστοτεχνικές αυλόπορτες του κάμπου της Χίου που κρύβουν μοναδικά αρχοντικά και περιβόλια, στα γραφικά ψαροχώρια πλάι στη θάλασσα, μέχρι τα ψηλά απόκρημνα βράχια με τα σμιλευμένα πέτρινα σπίτια!
Ελάτε να γνωρίσετε την ποικιλόμορφη και μοναδική Χίο!!

Σας περιμένουμε.

site: http://www.chios.gr/chiosxplorer/index-new.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails