AdSenseBanner

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

ΗΑΤΤΑ: Aνατροπή της εσφαλμένης εικόνας που προβάλλεται για την Ελλάδα


Ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ), εκφράζει την οδύνη του κλάδου των τουριστικών γραφείων για τον άδικο χαμό τριών νέων ανθρώπων, από εγκληματική ενέργεια την ώρα μιας ειρηνικής πορείας.


Ο ΗΑΤΤΑ καλεί τον κλάδο των τουριστικών γραφείων, εργοδότες και εργαζόμενους, αλλά και όλους τους επιχειρηματίες του τουρισμού, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων με γνώμονα το συμφέρον της χώρας μας και να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξυπηρέτηση της τουριστικής μας κίνησης και την ανατροπή της εσφαλμένης εικόνας που προβάλλεται για την Ελλάδα, λόγω των πρόσφατων γεγονότων.

Έχουμε υποχρέωση να τιμήσουμε την ανοιχτή πρόσκληση που έχουμε απευθύνει στις τουριστικές αγορές για να επιλέξουν τη χώρα μας ως προορισμό και να διασφαλίσουμε την υποδοχή των επισκεπτών μας καθώς και την απρόσκοπτη εκτέλεση των τουριστικών προγραμμάτων που έχουμε σχεδιάσει γι’ αυτούς.

Τις κρίσιμες αυτές στιγμές για την Ελλάδα, όλοι μαζί – Πολιτεία, Πολίτες, Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, Άνθρωποι του τουρισμού, οφείλουμε:

- να αναδείξουμε τη σωστή εικόνα της χώρας μας,

- να διασφαλίσουμε τις θέσεις εργασίας όλων των εργαζομένων για τον Ελληνικό Τουρισμό, που αυτή τη στιγμή αγωνίζονται να τον στηρίξουν,

- να βοηθήσουμε στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, με πράξεις ευθύνης, χωρίς πολλά λόγια και μεμψιμοιρίες.

Ας βοηθήσουμε όλοι τον ελληνικό τουρισμό που αποτελεί την βασική πηγή εσόδων για τον τόπο μας και μπορεί να βοηθήσει στο ξεπέρασμα του αδιεξόδου και στην επιστροφή της χώρας μας στην ευημερία.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο ΗΑΤΤΑ Γραφεία Συνδέσμου: Τηλ. 210 9223522, Fax: 210 9233307 Email: hatta@hatta.gr, Web site: www.hatta.gr Αρμόδιος για επικοινωνία: Γιώργος Τελώνης, Αντιπρόεδρος ΗΑΤΤΑ, Υπεύθυνος Επιτροπής Ακτοπλοϊκών Θεμάτων τηλ: 2610-634 000, 6974- 634 000

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails