AdSenseBanner

Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Αρκετά ξενοδοχεία συμμετέχουν στην 'Συμμαχία κατά της ακρίβειας' από BHMA 99,5 και Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών


Διευρύνεται η λίστα των δικαιούχων της «Συμμαχίας κατά της Ακρίβειας», πρωτοβουλία που έλαβαν ο ΒΗΜΑ 99,5 και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών της ΓΣΕΕ. Πλέον εκτός από τους άνεργους και τους πολύτεκνους, έκπτωση από τα μέλη της Συμμαχίας έχουν επίσης οι φοιτητές και τα άτομα με αναπηρία.

Η ανταπόκριση που καταγράφει η «Συμμαχία κατά της Ακρίβειας» είναι πρωτοφανής, καθώς οι επιχειρήσεις που δήλωσαν συμμετοχή αγγίζουν πλέον τις 1.000, μεταξύ των οποίων μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ και εστιατορίων, καθώς επίσης εμπορικά καταστήματα και επαγγελματίες κάθε είδους.

Εντυπωσιακά είναι και τα ποσοστά εκπτώσεων, που κυμαίνονται από 5% έως 70%, ενώ αρκετοί είναι οι επαγγελματίες που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν.

Επιχειρήσεις, έμποροι και καταστηματάρχες καλούνται να γίνουν μέλη αυτής της Συμμαχίας, με μία και μοναδική υποχρέωση: να προχωρήσουν σε εκπτώσεις στις τιμές των προϊόντων τους, σε όσους πελάτες διαθέτουν κάρτα ανεργίας, πολυτέκνων, ατόμων με αναπηρία ή φοιτητικό πάσο.

Ο ΒΗΜΑ 99,5 δεσμεύεται για την προβολή των επιχειρήσεων ως μέλη της συμμαχίας κατά της ακρίβειας, για όσο διάστημα διαρκέσει αυτή η ενέργεια.

Όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη της Συμμαχίας κατά της Ακρίβειας μπορούν να συμπληρώνουν τα στοιχεία τους στην ειδική σελίδα στη διεύθυνση www.in.gr/symmaxia, ή να τα στέλνουν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση symmaxia@vimafm995.gr, ή να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 211 365 7905.

Ο ΒΗΜΑ 99,5 προβάλει διαρκώς τις εταιρείες και τα ποσοστά των εκπτώσεων, προκειμένου οι δικαιούχοι να επωφεληθούν από τις χαμηλές τιμές.

Την πρωτοβουλία στηρίζει το www.in.gr.

πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails