AdSenseBanner

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Διακοπές στην Κυπαρισσία στο ξενοδοχείο Apollo Resort



Κυπαρισσία
Στην περιοχή «Φαρμάκα – Καρτελάς», 1 χλμ. έξω από την Κυπαρισσία, πολύ κοντά στα απομεινάρια του αρχαίου ναού του Απόλλωνα, μέσα στα ασημοπράσινα φύλλα της ελιάς, με διέξοδο σε μια από τις ομορφότερες παραλίες της Κυπαρισσίας, το ξενοδοχείο Απόλλων θα σας χαρίσει μοναδικές στιγμές ξεκούρασης και ηρεμίας, ηλιόλουστες μέρες και δροσερές βραδιές.

Η Κυπαρισσία ως τόπος των διακοπών σας, εξαιτίας της γεωγραφικής της θέσης, δίνει τη δυνατότητα για πλήθος εξερευνήσεων και εκδρομών.
Έτσι, θα έχετε τη δυνατότητα να επισκεφθείτε το ναό του Επικούρειου Απόλλωνα στο χωριό Βάσσες Φιγαλίας, το μουσείο και τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχ. Ολυμπίας, τα ανάκτορα του Νέστορα και το μουσείο στη Χώρα, την Αρχαία Μεσσήνη, τους θολωτούς τάφους στην Περιστεριά και στη Χώρα, τα Κάστρα Κυπαρισσίας, Πύλου, Μεθώνης, Κορώνης, Καλαμάτας, Βυζαντινά μνημεία όπως τη Μεταμόρφωση του Σωτήρος, Άγιος Ονούφριος Μεθώνης.

Ο Κυπαρισσιακός Κόλπος φημίζεται για τις απέραντες σιμιγδαλένιες του παραλίες. Ξεκινώντας κανείς από την παραλία Ελαίας, παρθένα και ερημική, που είναι και τόπος ωοτοκίας της θαλάσσιας χελώνας caretta-caretta, φθάνει στην παραλία Καλο-νερού, Σανί, Καρτελά, στις «τρύπες» (η μαγευτική παραλία του ξενοδοχείου) στην κεντρική πλαζ Κυπαρισσίας, στο Στόμιο Λαγκούβαρδο… και αμέτρητες άλλες.

Οπωσδήποτε δεν πρέπει να παραλείψετε την κατάβαση του φαραγγιού της Νέδας, το γεμάτο εντυπωσιακές εικόνες ποτάμι, με χειμάρρους, παραποτάμους, ειδυλλιακές λιμνούλες, καταρράκτες, τοξωτά γιοφύρια.

Κάπου στο τέλος της μέρας σας το μοναδικό ηλιοβασίλεμα της Κυπαρισσίας θα σας γαληνέψει και θα σας ταξιδέψει…

Διαμονή στο ξενοδοχείο Απόλλων:



Το «ΑΠΟΛΛΩΝ» είναι το δεύτερο ξενοδοχείο της οικογένειας ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ στην Κυπαρισσία και δημιουργήθηκε για να συνεχίσει ακόμα πιο δυναμικά την παράδοση 70 και πλέον ετών της οικογένειας ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ στο χώρο του Τουρισμού.

Ο ιδιοκτήτης του Ιωάννης Κ. Χριστοδούλου, έχοντας ήδη ανακαινίσει το πρώτο ξενοδοχείο «ΒΑΣΙΛΙΚΟΝ» και θεωρώντας ότι η σημερινή τάση του Τουρισμού απαιτεί περισσότερο από ποτέ φυγή από την πόλη και αναζήτηση ηρεμίας και ξεγνοιασιάς, δημιούργησε τη νέα αυτή μονάδα, με σκοπό να συνδυάσει τις σύγχρονες ανέσεις με το φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον.

Έτσι λοιπόν, το «ΑΠΟΛΛΩΝ» θα το βρει κανείς 1 χλμ. εκτός Κυπαρισσίας, πολύ κοντά στα απομεινάρια του ναού του θεού Απόλλωνα, μέσα στα ασημοπράσινα φύλλα της ελιάς, με διέξοδο σε μια από τις ομορφότερες παραλίες της Κυπαρισσίας.
Οι αδελφές Γεωργία και Μιμή Χριστοδούλου πρόσφατα (2006 - 2007) ανακαίνισαν ριζικά το ξενοδοχείο το οποίο, με τη νέα υποδομή και τις υπηρεσίες που παρέχει, μετονομάζεται σε Apollon Resort Art Hotel.

Οι ίδιες θα βρίσκονται στη διάθεσή σας για μια ευχάριστη και αξέχαστη διαμονή και θα σας παρέχουν πληροφορίες για την περιοχή, καθώς και ιδέες για μικρές εκδρομές.

Apollo Resort Hotel
Κυπαρισσία, Μεσσηνία,
Τηλ.: 27610 24411-12, 27610 22655,
Fax : 27610 24413, 27610 22455
site: http://www.apollo-hotel.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails