AdSenseBanner

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Η κουζίνα του Αιγαίου στις πτήσεις της AEGEAN!


H Aegean στο πλαίσιο του προγράμματος «Κουζίνα του Αιγαίου», παρέχει τη δυνατότητα στους επιβάτες της να απολαύσουν ένα γεύμα εμπνευσμένο από τις παραδοσιακές συνταγές των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων.

Όλοι επιβάτες των πτήσεων εξωτερικού θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ζεστό γεύμα από την Κουζίνα του Αιγαίου, ενώ οι επιβάτες της Business Class, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε δυο ζεστά γεύματα.Οι επιβάτες της Business Class εσωτερικού μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 2 κρύα γεύματα.


Το μενού περιλαμβάνει μοναδικές δημιουργίες του chef Νίκου Σαράντου με τη συμβολή του chef Γιώργου Χατζηγιαννάκη, όλες εμπνευσμένες από το ομώνυμο βιβλίο «Η κουζίνα του Αιγαίου- Aegean Cuisine» του ΚΕΤΑ Ν. Αιγαίου που έχει γράψει η Νταιάνα Κόχυλα. Ο κ. Σαράντος διετέλεσε πρόεδρος της Ελληνικής Λέσχης Αρχιμαγείρων (Chef's Club) και της Eurotoque.

Ανακαλύψτε την Κουζίνα του Αιγαίου

Η Κουζίνα του Αιγαίου ενσωματώνει την παράδοση, την εποχικότητα, την υγιεινή ζωή και όλα τα βασικά χαρακτηριστικά της ευρύτερης Μεσογειακής Διατροφής. Το τραπέζι του Αιγαίου είναι πεντανόστιμο. Μια πληθώρα από εποχιακά και τοπικά φρούτα και λαχανικά, από τις αγκινάρες της Τήνου μέχρι τις ντομάτες της Σαντορίνης και της Κω, αλλά και μια πληθώρα από άγρια χόρτα και άλλα πολλά, δίνουν στο τραπέζι μια λαμπερή φρεσκάδα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Τα τυριά εδώ εμφανίζουν τη μεγαλύτερη ποικιλία σε όλη την Ελλάδα. Στην Κουζίνα του Αιγαίου μπορείτε να βρείτε ένα ευρύ φάσμα από γευστικότατα υγιεινά πιάτα με όσπρια, πιάτα με ζουμερό αρνάκι και γίδα, ασυνήθιστα σιτηρά, αφθονία συνταγών με ψάρια και θαλασσινά, μικρά πιάτα με μεζέδες και επιδόρπια φτιαγμένα με ντόπια γλυκά του κουταλιού, με τα πιο γλυκά αμύγδαλα, με μέλι και άλλα παραδοσιακά, πράγματι, αρχαία υλικά. Η Κουζίνα του Αιγαίου έχει τις ρίζες της σε παραδόσεις που ανέκαθεν υπήρχαν στα νησιά, αλλά οι συνταγές παραμένουν επίκαιρες όσο ήταν και πριν από χίλια χρόνια! Η απόλυτη Μεσογειακή Διατροφή, αυτή είναι όλη η ουσία της Ελληνικής Κουζίνας του Αιγαίου.

site: http://www.aegeanair.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails