AdSenseBanner

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Προσφορά από Royal Myconian Hotel & Thalasso Center - Mykonos, Greece

]

144€ ανά διανυκτέρευση 2 ατόμων σε Deluxe Double Room Sea View στο Royal Myconian ή στο Myconian Imperial στη Μύκονο, αξίας 240€ - έκπτωση 40%



Πολλοί διάσημοι πολιτικοί, ξένοι και Έλληνες celebrities, καθώς επίσης πριγκήπισσες και σεΐχηδες βγαλμένοι από τις 1000 και 1 νύχτες, έχουν φιλοξενηθεί κατά περιόδους στα Myconian Collection.


Μην σας κάνει εντύπωση ότι μπορεί να απολαμβάνεται τον ήλιο στην παραλία της Ελιάς μαζί με τον Κέβιν Κόστνερ, τον Ροναλντίνιο, τον Giorgio Armani... ή την πριγκήπισα Ράνια. Άλλωστε στο νησί της Μυκόνου όλα είναι πιθανά.
 
Ανακαλύψτε την πολυτέλεια στα Myconian Collection!


Τα Myconian Collection είναι μία από πιο γνωστές αλυσίδες boutique hotels στη Μύκονο και διαθέτουν 4 πανέμορφα συγκροτήματα χτισμένα σε μοναδικά σημεία με εκπληκτική θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Τα Royal Myconian Resort & Thalasso Spa Center & Myconian Imperial Resort & Thalasso Spa Center στην Ελιά της Μυκόνου και τα δύο μέλη των Leading Hotels of the World, είναι πραγματικά ό,τι καλύτερο μπορεί να σας προσφέρει ένα συγκρότημα από άποψη πολυτέλειας, με τα εντυπωσιακά διακοσμημένα δωμάτια και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις, αλλά και χαλάρωσης με την ιδιωτική παραλία στην Ελιά, το μοναδικό Thalassotherapy Spa και τις άνετες εξωτερικές πισίνες με Jacuzzi.

•Περιλαμβάνει:
◦1 διανυκτέρευση σε DOUBLE DELUXE SEA VIEW για 2 άτομα
◦Πλούσιο πρωινό σε μπουφέ
◦Μεταφορά με mini bus από και προς το λιμάνι ή το αεροδρόμιο της Μυκόνου
◦Νόμιμους φόρους
•Τα ξενοδοχεία διαθέτουν: εκπληκτική ιδιωτική παραλία στην Ελιά, Thalasso Spa Centre, πισίνα και Jacuzzi, γυμναστήριο.

http://affiliate.linkwise.gr/z/787/CD121/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails