AdSenseBanner

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Διαγωνισμός 'YouTube' από τα ALDEMAR HOTELS


Έγκυρα θεωρούνται τα video που θα αναρτηθούν στο Youtube από 1 Ιουνίου 2010 έως και 17 Σεπτεμβρίου 2010. Την Κυριακή 31 Οκτωβρίου τα 10 πρώτα video τα οποία θα έχουν τα περισσότερα views θα κερδίσουν από μία εβδομάδα δωρεάν διαμονή σε ένα από τα ξενοδοχεία του Ομίλου Aldemar ( Royal Mare, Κρήτη – Olympian Village & Royal Olympian, Ολυμπία ).

Αναλυτικά Διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο VIP SHARING POOL RΟΟΜ, με ημιδιατροφή. Το δώρο μπορεί να εξαργυρωθεί τις περιόδους, Απρίλιο – Ιούνιο 2011 και Σεπτέμβριο – Οκτώβριο 2011, κατόπιν διαθεσιμότητας. Τα video τα οποία θα αναρτηθούν στο YouTube θα πρέπει να ακολουθούν τους κανονισμούς και όρους του site.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να είναι έγκυρη η συμμετοχή του video στο διαγωνισμό, θα πρέπει να περιλαμβάνει τις λέξεις Aldemar – Greece και να αποστέλλεται με email στην διεύθυνση: marketing@aldemarhotels.com με τα πλήρη στοιχεία σας, ώστε να μπορούμε να σας ενημερώνουμε για την εξέλιξη του διαγωνισμού.

Σημ. Δεσμευόμαστε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για οποιαδήποτε διαφημιστική ενέργεια ή άλλη χρήση.

Στην ιστοσελίδα του Ομίλου Aldemar, θα αναρτηθεί υποσελίδα η οποία θα ενημερώνεται συνεχώς για την εξέλιξη του διαγωνισμού και την κατάταξη κάθε διαγωνιζόμενου.

πηγή: aldemarhotels.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails