AdSenseBanner

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Εφημερίδα VETO: Διακοπές για όλους σε τιμές σοκ


Μέχρι και 70% εκπτώσεις στις καλοκαιρινές διακοπές εξασφάλισε για σας, τους φίλους και την οικογένειά σας η εφημερίδα «VETO». Ταξιδέψτε στη κοσμοπολίτικη Μύκονο, στη μαγευτική Σαντορίνη και στην καταπράσινη Σκιάθο, ακόμη και την υψηλή περίοδο, με τιμές που θα σας εκπλήξουν.

Αρκεί να συλλέξετε το εισιτήριο που θα βρείτε στη «VETO» της 27 Ιουνίου και της ερχόμενης Κυριακής, 4 Ιουλίου, και να τα προσκομίσετε στα γραφεία του ταξιδιωτικού πρακτορείου MEANDROS ή να τα επιδείξετε κατά την άφιξή στον προορισμό σας.

Γλεντήστε τις τρελές νύχτες της Μυκόνου με ένα πακέτο διακοπών διάρκειας 3-4 ημερών, που αρχίζει από 107 ευρώ το άτομο, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.

Ναι! Σωστά διαβάσατε. Τέσσερις ημέρες στη Μύκονο με 107 ευρώ! Το ίδιο πακέτο στην υψηλή περίοδο στοιχίζει 162 ευρώ!

Απολαύστε τα μοναδικά ηλιοβασιλέματα της Σαντορίνης με ένα πακέτο 3 ή 4 διανυκτερεύσεων που περιλαμβάνει και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, σε τιμές που αρχίζουν από 109 ευρώ το άτομο.

Το ίδιο πακέτο στην πευκόφυτη Σκιάθο κοστίζει μόνο 92 ευρώ.

Η προσφορά αυτή περιλαμβάνει τη διαμονή, τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ασφάλιση ταξιδίου, έξοδα κρατήσεων, ΦΠΑ, και εξυπηρέτηση των εκδρομέων στον τόπο διακοπών από συνεργάτη του πρακτορείου MEANDROS.

Στην προσφορά αυτή της εφημερίδας «VETO» έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι οι αναγνώστες.
Απαραίτητη προϋπόθεση η απόκτηση των εισιτηρίων Ά και ΄Β που θα βρείτε στο «VETO» της 27ης Ιουνίου και της 4ης Ιουλίου.

Τα πακέτα των 7 διανυκτερεύσεων και των 3-4 διανυκτερεύσεων ισχύουν για 1 άτομο για διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο. Το check in στα ξενοδοχεία θα γίνεται στις 13:00 και το check out στις 11:00.
Η παράδοση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, των voucher του ξενοδοχείου και των υπόλοιπων εντύπων που είναι απαραίτητα για το ταξίδι, μπορούν να παραλαμβάνονται από τον δικαιούχο από τα γραφεία του ταξιδιωτικού πρακτορείου MEANDROS ή να αποστέλλονται με κούριερ, αλλά με χρέωση του δικαιούχου.

Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια είναι για την οικονομική θέση με συμβατικά πλοία.

site: http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=150839&cid=9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails