AdSenseBanner

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Costa Navarino: Στην τελική φάση η επένδυση της Temes


Στη δεύτερη και τελευταία φάση εισέρχεται η τουριστική επένδυση της οικογένειας Κωνσταντακόπουλου στην Περιοχή Ολοκληρωμένης Τουριστικής Ανάπτυξης Costa Navarino στη Μεσσηνία. Μετά την έναρξη της λειτουργίας του Navarino Dunes το οποίο περιλαμβάνει ένα γήπεδο γκολφ 18 οπών, δύο πολυτελή ξενοδοχεία (The Romanos και The Westin Resort) ένα κέντρο θαλασσοθεραπείας και ένα συνεδριακό κέντρο, τώρα προχωρά στα επόμενα βήματα. που θα φέρει την ονομασία Navarino Bay.

Σύμφωνα με τον διευθύνoντα σύμβουλο της Temes Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο, έχει ξεκινήσει ήδη η κατασκευή ενός ακόμα γηπέδου γκολφ, ενώ μέσα στους επόμενους μήνες ξεκινά η κατασκευή της πρώτης υπόσκαφης υπερπολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας της Ευρώπης.Με στόχο να μην αλλοιωθεί το καταπράσινο τοπίο της περιοχής, η μονάδα Navarino Bay θα αναπτυχθεί υπόσκαφα και θα αποτελείται από πολυτελείς βίλες.

Σε αυτή την μονάδα θα αναπτυχθεί από τον ταϊλανδέζικο οίκο Banyan Tree που ειδικεύεται στη διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων αυτού του είδους. Το ξενοδοχείο Banyan Tree του Costa Navarino εκτιμάται πως θα είναι έτοιμο το 2013. Συνολικά, το επενδεδυμένο ποσό για το δεύτερο σκέλος της επένδυσης θα ξεπεράσει τα 200 εκατ. ευρώ.


πηγή: ana-mpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails