AdSenseBanner

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗ SALON DE VACANCES

Την έναρξη της 52ης έκθεσης τουρισμού “Salon des Vacances” στις Βρυξέλλες, όπου η Ελλάδα είναι η τιμώμενη χώρα πραγματοποίησε η υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Άντζελα Γκερέκου μαζί με μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Δήμου Βρυξελλών και τον πρόεδρο της έκθεσης τουρισμού των Βρυξελλών.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε η υφυπουργός επισήμανε μεταξύ άλλων ότι «για εμάς τους Έλληνες ο Τουρισμός, δεν είναι μια δραστηριότητα «δευτερεύουσας σημασίας» αλλά είναι ένας από τους βασικούς άξονες της οικονομίας μας. Σήμερα χαράσσεται νέα τουριστική πολιτική και η Πολιτεία αντιμετωπίζει το θέμα του Τουρισμού ως ένα πεδίο στο οποίο πρέπει να επενδύσουμε, να το αναπτύξουμε και να αυξήσουμε ακόμη περισσότερο τις δυνατότητές του. Η Ελλάδα, είναι μια χώρα που έχει πολλές δυνατότητες. Στην νέα τουριστική πολιτική μας θέλουμε αυτές τις δυνατότητες να τις ενισχύσουμε και να τις προβάλουμε».

Παράλληλα η κα Γκερέκου έκανε εκτενή αναφορά και στις προτεραιότητες για την ανάπτυξη όλων των μορφών τουρισμού παραδοσιακών και εναλλακτικών που δίνουν έμφαση στην περιβαλλοντική προστασία. Επίσης διευκρίνισε ότι οι πολιτικές που εφαρμόζονται για τον τουρισμό αποσκοπούν στο να γίνει η Ελλάδα, ένας προορισμός για όλο το χρόνο και όχι μόνο για τους θερινούς μήνες.

πηγή: ΤΟ ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Α.Ε.(ΑΠΕ/ΜΠΕα.ε.)

1 σχόλιο:

  1. kapote 8a prepei na katalaboume oti timomeni xwra = sponsor !!!

    koinws thn plirwnei o ellinas forologoumenos tin "timh"

    apla gia na min exei kaneis autapates ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails