AdSenseBanner

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Bella Vista hotel: Πρακτική άσκηση στην Κέρκυρα

Καλώς ήλθατε για πρακτική άσκηση στο ξενοδοχείο Bella Vista στην Κέρκυρα. Η επιχείρηση Ιωάννης Πουλής ΑΕ δέχεται φοιτητές για Τουριστική και Πληροφορική πρακτική άσκηση στο ξενοδοχείο Bella Vista στο παραθαλάσσιο τουριστικό χωριό Μπενίτσες

Η εταιρεία μας είναι ένα παραλιακό ξενοδοχείο που εφαρμόζει δυναμικές μεθόδους στην λειτουργία, διοίκηση και πωλήσεις εν συγκρίσει με μικρές εταιρίες στην Κέρκυρα.

Η εταιρία λειτουργεί με γνώσεις και εμπειρία στον ξενοδοχειακό χώρο αλλά και με αγάπη και σεβασμό για τους ανθρώπους που την αποτελούν!

Η πρακτική άσκηση στο ξενοδοχείο Bella Vista θα βοηθήσει φοιτητές να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία σε ένα από τα πιο δυναμικά μικρά ξενοδοχεία στην Κέρκυρα απολαμβάνοντας παράλληλα ευχάριστες καλοκαιρινές διακοπές. Το πρόγραμμα για πρακτική άσκηση έχει στόχο να συνεισφέρει στο η επιχείρηση να ανανεώνει ιδέες και ενέργεια και παράλληλα οι φοιτητές να εξασκηθούν σε όλα τα τμήματα στο ξενοδοχείο μέσα σε ένα δημιουργικό, χαρούμενο, ελεύθερο και ευχάριστο επιχειρησιακό περιβάλλον.

Η εταιρία Ιωάννης Πούλης ΑΕ είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, που διαχειρίζεται το ξενοδοχείο Bella Vista και κοντινά διαμερίσματα. Η επιχείρηση λειτουργεί και εξελίσεται με τις αρχές της δημιουργικής εργασίας, ελευθερίας, διασκέδασης, επαγγελματισμού και σεβασμού τόσο προς την επιχείρηση όσο και προς το περιβάλλον!

Προυποθέσεις: Η πρακτική άσκηση αναφέρεται σε φοιτητές που :

Είναι 18 χρονών και άνω
Εχουν εκπαιδευτεί σε σχολή με Τουριστική ή Πληροφορική κατεύθυνση
Εχουν γνώση ξένων γλωσσών
Πρακτική μεταξύ 3 - 6 μήνες
Διαθέτουν προσωπικότητα που προσαρμόζεται σε καινούργιες συνθήκες

Διάρκεια: Μεταξύ (3) και (8) μήνες ανάλογα.
Στέγαση, διαμονή και μερική διατροφή παρέχονται.

Σημείωση: Οι φοιτητές θα μπορούν να κάνουν την πρακτική στο αντικείμενο τους, να δουν την ομορφιά του νησιού, να περάσουν ένα υπέροχο καλοκαίρι γνωρίζοντας την Κέρκυρα, να αποκτήσουν καινούργιες γνώσεις, να γνωρίσουν καινούργιους ανθρώπους και να διασκεδάσουν!

Για αίτηση για πρακτική άσκηση στην Κέρκυρα στείλτε E-mail με αίτηση, βιογραφικό και φωτογραφία στο info@bellavistahotel.gr. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και στο τηλέφωνο 26610 72087

πηγή: http://www.bellavistahotel.gr/gr/kerkira-hotel-summer-gr-internship.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails