AdSenseBanner

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Στον κοινωνικό τουρισμό ξενοδοχεία της Λάρισας

Να ενταχθούν και τα ξενοδοχεία της πόλης της Λάρισας στα Προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού, ζήτησε η Νομαρχία Λάρισας από τον Οργανισμό Εργατικής Εστίας, επισημαίνοντας την ιδιαίτερα δυσχερή θέση στην οποία έχουν περιέλθει λόγω και των Τεμπών.

Συγκεκριμένα, σε σχετικό υπόμνημα που απέστειλε ο νομάρχης κ. Λουκάς Κατσαρός στον Οργανισμό, μετά και από την επιθυμία του Συλλόγου Ξενοδόχων Λάρισας, ζητείται να συμπεριληφθούν τα λαρισαϊκά ξενοδοχεία στους τουριστικούς καταλόγους και τα καταλύματα του Νομού Λάρισας, από τη φετινή κιόλας περίοδο, αλλά και κάθε χρονιά από δω και πέρα

Όπως επισημαίνεται, στο σχετικό έγγραφο, ειδικά τη φετινή τουριστική περίοδο με τα προβλήματα που προέκυψαν από το κλείσιμο των Τεμπών η ένταξη των ξενοδοχειακών μονάδων της Λάρισας στους καταλόγους της εργατικής εστίας κρίνεται αναγκαία περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά για να υπάρξει ανάκαμψη της τουριστικής δραστηριότητας στο νομό Λάρισας.

Μάλιστα, επειδή ήδη η προθεσμία κατάθεσης προσφορών για φέτος έληξε, η Νομαρχία καλεί τον Οργανισμό να εξετάσει λόγω εκτάκτου περιστάσεως (Τέμπη) τη δυνατότητα εκ των υστέρων ένταξης των ξενοδοχείων της Λάρισας στο φετινό Πρόγραμμα. Ζητά επίσης να ενταχθεί οπωσδήποτε η πόλη της Λάρισας στους σχεδιασμούς των ερχόμενων χρόνων.

πηγή: http://walking-greece.ana-mpa.gr/news.php?id=10059

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails