AdSenseBanner

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Γκερεκου:Δεν θα υπάρξει σπατάλη χρημάτων για διαφημιση που δεν βοηθα το ελληνικό τουριστικό προϊόν


Επανέρχεται η διαφήμιση του ΕΟΤ το Φεβρουάριο

Οπως δηλωσε η κα Γκερεκου, γίνεται αγώνας δρόμου για την κάλυψη των χρεών του ΕΟΤ έναντι των διαφημιστών της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Με τη φράση «βρισκόμαστε με την πλάτη στον τοίχο» η υφυπουργός αφού έδωσε σαφές στίγμα για την υφιστάμενη κατάσταση σε ό,τι αφορά τα οικονομικά του ΕΟΤ και τις λανθασμένες επιλογές της προηγούμενης πολιτικής ηγεσίας, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η Ελλάδα το Φεβρουάριο θα είναι σε θέση να διαφημίζεται στα διεθνή τουριστικά φόρα. Το χρέος του ΕΟΤ, όπως η ίδια έχει αναφέρει, φτάνει τα 128 εκάτ. Ευρώ και θα ληφθεί κάθε μέριμνα για την εκπλήρωση των οφειλών προς τρίτους.

Απαντώντας στις αιτιάσεις των εμπλεκομένων με τα τουριστικά πράγματα για κακή τουριστική διαφήμιση, όπως αυτή ξεδιπλώθηκε το 2009, η κα Γκερέκου επανέλαβε ότι στη νέα καμπάνια θα υπάρξουν τροποποιήσεις επί τω βελτίω. «Δεν θα υπάρξει σπατάλη χρημάτων για διαφημιστικές προωθήσεις που δεν βοηθούν το ελληνικό τουριστικό προϊόν». Αντίθετα κάνει λόγο για στοχευμένες προωθητικές ενέργειες.

πηγή: http://www.gerekou.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=225:2009-10-08-20-58-51&catid=34:2009-09-24-17-28-37&Itemid=28

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails