AdSenseBanner

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Social Networking: H νέα μόδα του Web-Marketing με τα καλύτερα αποτελέσματα και το μικρότερο κόστος


H εποχή που διανύουμε είναι εποχή κοινωνικής δικτύωσης (social networking) και ξεχωρίζουν οι σελίδες: facebook, twitter, youtube, blogs και flickr

Το να κατασκευάσουμε μια ιστοσελίδα για την ξενοδοχειακή μας μονάδα και να την αφήσουμε να δουλέψει μόνη της για εμάς, δεν θα φέρει ικανοποιητικό αποτέλεσμα αν δεν αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες προώθησής μέσα από τα νέα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης.

Πρακτικά αυτό σημαίνει, το να κατασκευάσουμε την καλύτερη δυνατή σελίδα, φτιαγμένη από τους καλύτερους web designers και web developers θα μας ικανοποιήσει μόνο το αποτέλεσμα της εικόνας της σελίδας, όχι όμως και το αποτελέσμα της επισκεψιμότητας και συνεπώς και των κρατήσεων. Βασικό στοιχείο της εκμετάλλευσης του Social networking είναι στο να μάθει γρήγορα και ο υπόλοιπος κόσμος, και κυρίως το κοινό στο οποίο απευθυνόμαστε, την ιστοσελίδα μας και χωρίς κανένα κόστος (ΔΩΡΕΑΝ)

Η διαδικτυακή προώθηση (Web Marketing) πλέον εστιάζει και εξελίσσεται στην προώθηση κοινωνικής δικτύωσης (Social Media Marketing) και στοχεύει στην αξιοποίηση των αντίστοιχων διαδικτυακών μέσων και καναλιών.

Βάλτε τις δημοφιλέστερες υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης όπως Facebook, Twitter, Youtube, Blogs και Flickr να δουλέψουν για σας και να μεταδώσουν "στόμα με στόμα" τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρετε.

Επενδύστε και εργαστείτε για να αξιποιήσετε το μάρκετιγκ κοινωνικής δικτύωσης τόσο όσο επενδύετε στην ανάπτυξη ενός καλού ιστοχώρου. Οι ανταγωνιστές σας θα το κάνουν αργά ή γρήγορα και είναι καλύτερα να προηγείστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails